Kvinder og it-ledelse

Netværksgruppen Kvinder og it-ledelse fungerer som et it- og ledelsesforum med faglige indlæg, erfaringsdeling og sparring.

Bliv klogere på værdien som netværksmedlemMedlemmer i netværksgruppen

Vigtig information

Dit udbytte som netværksmedlem

Faglig facilitator

Netværksgruppen er for dig

Deltag som gratis prøvemedlem


Artikel - Fredag - d. 4-12-2020

Jeg synes, at det stadig er højst relevant at have et netværk for kvinder

Bente B. Lindstrøm har været facilitator for netværksgruppen Kvinder og it-ledelse i over 15 år. Det er dynamikken i gruppen, de faglige drøftelser og muligheden for at holde sig ajour med it-udviklingen og tendenserne ude i virksomhederne, som holder hende til ilden.

For mig er det rigtig givende, at der sidder nogle i netværksgruppen, som laver lidt det samme, som jeg også sidder med, og så sidder der nogle mere teknisk tunge profiler. Her bliver jeg klogere og fagligt stærkere, fordi jeg kan gå hjem til min egen organisation og sige, skal vi ikke kigge på det her eller der her skal vi holde os fra.   

Netværksmedlem Katrine Vedel, Specialkonsulent v. Region Syddanmark

Jeg har valgt at prioritere netværksgruppen fordi, jeg synes, at jeg får rigtig meget med mig hjem. Jeg får dels en masse god energi af det. Og selvom det kan være svært at hive tiden ud i en travl hverdag, så ved jeg altid, at jeg får mere energi med hjem end, hvad jeg skal bruge på at tage af sted.

Netværksmedlem Karina Skog Nielsen, Manager v. Netxpuzzle