Netværksgrupper under opstart

Herunder kan du se, hvilke netværkgrupper Dansk IT er ved at starte op. Mangler dit fagområde, eller har du en god ide til en netværksgruppe, skriv til netværksafdelingen på netvaerk@dit.dk.

 

Digitaliseringen går stærkt. Nye it-trends går fra at være en hype til at være en realitet i flere og flere virksomheder. For at støtte vores medlemmer bedst muligt fagligt, tager Dansk IT løbende initiativ til at opstarte nye netværksgrupper.

 

Sådan starter vi nye netværksgrupper

  • Forud opstarten af en ny netværksgruppe afholder vi en række gratis netværksmøder for at undersøge interessen for fagområdet
  • En ny netværksgruppe skal have minimum 10 medlemmer for at starte op. Dette for at sikre at medlemmerne får udbytte af deres medlemskab fra første møde af

Find alle netværkgrupper som er ved at blive opstartet nederst på siden.

 

Mangler din netværksgruppe?

Mangler din netværksgruppe, eller har du en god ide til en netværksgruppe, hører vi meget gerne fra dig. Både hvis du har lyst til at facilitere netværksgruppen men også blot, hvis du efterspørger et fagområde.

Skriv til Dansk IT´s Netværksafdeling.  


Netværk EA Vest

Netværk - Tirsdag - d. 8-12-2015

It-arkitektur, virtuel

Selvom dine opgaver stilles internt i virksomheden, har de fleste brug for ekstern sparring og input. Denne nye netværksgruppe giver dig faglig viden i et fortroligt forum.
Netværket HR

Netværk - Torsdag - d. 23-5-2019

Personlig udvikling, virtuel

Netværksgruppen for dig, som ønsker at tage ansvar for din personlige og faglige udvikling og skabe fundament for din professionelle succes.
Netværket Informationssikkerhed

Netværk - Tirsdag - d. 8-12-2015

Informations­sikkerhed, virtuel

Cybersecurity står højt på virksomhedernes agenda i disse dage. Det kan dog være en udfordring at holde trit med lovgivning, ny teknologi og best practices. I den nye netværksgruppe Informationssikkerhed får du indsigt og sparring fra ligesindede.
Netværk

Netværk - Torsdag - d. 23-5-2019

Risikostyring, virtuel

Netværksgruppen Risikostyring undersøger, hvordan risikostyring bedst kan bruges, når du skal digitalisere din forretning, risikostyre it-udvikling samt it-drift og -forvaltning.