Digital Transformation

Mens mange er begyndt at tale om vigtigheden af digitale transformationer, er spørgsmålet, hvor mange der rent faktisk forstår, hvad sådan en indebærer?

En god transformation kræver de rette krydderier, de rette ingredienser, professionelt udstyr, gode kokke og ikke mindst masser af tålmodighed og viljestyrke.

Og mens alle taler om vigtigheden af digitale transformationer, den digitale kunde, den digitale leverandør samt den digitale organisation, er spørgsmålet nok, hvor mange der rent faktisk forstår, hvad den digitale rejse indebærer og hvilke uhøstede muligheder, som vi går glip af grundet manglende indsigt, virkelyst og sparring?

Denne netværksgruppe tager udfordringen op og vil gennem temaer løbende udforske nye teknologiske trends og muligheder, samt undersøge og dele erfaringer gennem praktiske eksempler på anvendelse, implementering og ikke mindst realisering af de ønske effektiviseringer og indfrielse af de digitale transformations forventninger.

Vi ønsker at forstå, hvordan vi sikrer succesfulde digitale forandringer i de private og offentlige virksomheder, som vi til dagligt har vores gang i eller skeler til for inspiration og misundelse.

Grundet vores nysgerrighed og helhedsbetragtning arbejder vi med alle elementer i organisationen: strategi, forretningsmodel, eksekvering, teknologier, processer, medarbejdere og kompetencer, ledelse, mv.

Vigtig information

Dit udbytte som netværksmedlem

Faglig facilitator

Netværksgruppen er for dig

Medlemmer i netværksgruppenAnsøg nu

Artikel - Tirsdag - d. 13-4-2021

Får du omsat data til værdi?

BI og big data er i rivende udvikling. Det er nødvendigt at løbende holde sig opdateret om nye værktøjer, metoder og best practices. Men hvordan holder du dig trit med udviklingen i en travl hverdag? Medlemskab af en netværksgruppe kan være svaret.
Peter Melvig

Artikel - Tirsdag - d. 13-4-2021

Følger du med it-udviklingen?

It er med til at skabe forretningen, forandringen og udviklingen. Men it-udviklingen går stærkt. Andres erfaringer, viden, inspiration og input kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger til værdi for både dig og din organisation, hvis du spørger Senior Business Development Manager Peter Melvig fra Miracle.