Offentlig digitalisering øst

Netværksgruppen Offentlig digitalisering øst fokuserer på at viderebringe de elementer, teknologiske og organisatoriske, der skaber succes i offentlig digitalisering.

Netværksgruppen Offentlig digitalisering øst fokuserer på konkrete digitaliseringsprojekter og perspektiverer projekternes formål, gennemførelse og værdiskabelse både i forhold til deltagernes organisationer samt strategier og mål for den offentlige digitalisering generelt.


Medlemmer i netværksgruppen

Offentlig digitalisering øst er primært et forum, hvor jeg henter ny inspiration og sparring gennem mødet med andre it-professionelle. Det er et forum, hvor nye trends præsenteres, og hvor vi gensidigt kan trykprøve vores egne nye ideer. Alt i alt et meget inspirerende forum, som giver mig ny energi i mit daglige arbejde.

Andy Wierød, Programchef v. KU-IT, Københavns Universitet

Dit udbytte som netværksmedlem

Faglig facilitator

Netværksgruppen er for dig

Deltag som gratis prøvemedlem

Vigtig information


Cecile Christensen

Artikel - Tirsdag - d. 9-3-2021

Få andres erfaringer og undgå samme fejl

I netværksgruppen Offentlig digitalisering øst er det både de tekniske tunge diskussioner og de mere generaliserede drøfter, der bliver delt til netværksmøderne. Det giver netværksmedlemmerne indblik og forståelse for hele spekteret, hvilket giver stor værdi for både medlemmet og dets organisation, mener netværksfacilitator Cecile Christensen.
Jacob Honoré

Artikel - Tirsdag - d. 16-2-2021

Jo travlere du får, jo mere ensporet bliver du

Faglig sparring, åndehul, vidensdeling, diversitet og debat af leverandør- og modtagerforhold. Det er udbyttet af Jacob Honorés medlemskab af netværksgruppen Offentlig digitalisering øst.

Indhold - Mandag - d. 6-9-2021

OffDig 2021