Tidligere møder

Din indre kritiker

Netværksmøde Torsdag - d. 10-6-2021
Sted Virtuelt
   

Velkommen til netværksgruppen og velkommen til nye medlemmer.
                       

08.30   

”Dørene” åbnes

Log på og hils på hinanden.
             

09.00  

Velkomst
v. Netværksfacilitator Lene Fichermann

Rundt om bordet
v. alle

Vi laver en kort præsentation af hinanden og en præsentation af nye medlemmer.

Vi starter med en centrering, så vi lander i os selv og kommer til stede. Efterfølgende skriver I ned, hvad I observerede. Vi deler i plenum. 

Har I modtaget jeres notesbøger, og bruger I dem?

Hvad er der sket? Hvordan er det gået med at lytte på et højere niveua? Refleksioner? Hvordan har det været at smide 50/100 ting ud? Hvad gav det? Reflektioner? Hvorfor gav jeg jer opgaven? Hvordan har det været at have en buddy? Hvad har I talt om? Refleksioner?
           


 

Vi har alle en indre kritiker. Når du læser det her, og tænker ”Jeg har ikke en indre kritiker”, så er det den stemme, der taler til dig, som er din indre kritiker. Vi udforsker derfor din indre stemme, når du fejler og samtidig står i yderkanten af din komfortzone. Når du træder ud af din komfortzone, bevæger du dig ind i din personlige udvikling.

1. Emnet den indre kritiker er kæmpe stort, og derfor kan vi ikke nå rundt om alle akspekter.

2. Lene lægger ud med at fortælle en personig historie om, hvordan hun lytter til sin indre kritiker og med bevidst retning fodre den stemme, der kalder hende ud af komfortzonen.

3. Lene laver en kort introduktion om den indre kritiker. Hvad skal du bruge den til? Hvorfor den ikke bare forsvinder? Hvordan vi fodrer eller ikke fordre den indre krtiker? Hvorfor din indre kritiker ikke er din identitet? Hvordan et højre formål kan hjælpe dig med at fodre din indre retning.

4. Vi ser en kort  video fra ”Once upon a time in Hollywood – Rick Dalton” for grovt at illustrere, hvordan det kunne se ud, når vi skælder ud på den indre kritiker og står tættere på et vendepunkt end vi selv aner. https://www.youtube.com/watch?v=pAFUn4Dwk54

5. Dernæst samler vi op i plenum, deler og udfordre hinandens indre kritiker.

6. Øvelser til næste gang er Nr. 1 Lyt til din indre kritiker og skriv ned, hvad den siger til dig. Nr. 2 Hvilke følelser og fornemmesler kommer op, når din indre krtiker bruger sin stemme? Hvilke retning sætter du ind for at komme ud af komfortzonen? Hvornår overlever du og hvornår lever du? Hvad gjorde du, som fodrede din indre retning?

7. Nr. 3 øvelse er, at du taler med din buddy mindst en gang om ugen. Skriv ned hvad det giver dig at tale med din buddy, og hvilke andre refleksioner du har i forbindelse med din buddy også, når du ikke overholder jeres aftaler, hvilket selvfølgelig aldrig sker for dig.

11.30  

Bestemmelse af næste mødes tema
v. alle

Hvad ønsker du, at vi skal fokusere på til næste møde d. 26. august?

Hvad fungerede godt i dag, og er der noget, som skal ændres til næste møde?

12.00   Tak for i dag og på gensyn

Netværksmøde Torsdag - d. 26-8-2021
Sted Virtuelt

Netværksmøde Onsdag - d. 13-10-2021
Sted Virtuelt

Netværksmøde Torsdag - d. 9-12-2021
Sted Virtuelt

Lyt

Netværksmøde Tirsdag - d. 27-4-2021
Sted Virtuelt
   

Velkommen til netværksgruppens første møde.

Til dette første møde vil vi bruge tiden på at lære hinanden at kende.

Det er essentielt for gruppen, at det bliver et trygt og fortroligt forum, hvor der er plads til at dele og drøfte ens udfordringer.
           

08.30   

”Dørene” åbnes

Log på og hils på hinanden.
             

09.00  

Velkomst
v. Netværksfacilitator Lene Fichermann og Facilitatoransvarlig Camilla Kimmie Madsen fra Dansk IT

Camilla giver kort intro om Dansk IT som forening og sekretariatet for netværksgrupperne.

Lene fortæller om baggrunden for denne netværksgruppe, ambitionerne for netværksgruppen, og hvad du som medlem kan forvente af Lene og resten af gruppen, og hvad vi forventer af dig.

Som forberedelse må du gerne have anskaffet dig en bog til daglige noter (alternativ går din PC også).


 

Rundt om bordet
v. alle

Præsentation af alle medlemmer. Titel, virksomhed og forventninger og ambitioner for sit medlemskab af netværksgruppen.

               


 

Lyt 
v. Lene Fichermann, netværksfacilitator

Den allervigtigste forudsætning for personlig udvikling er, at vi kan lytte indad til os selv såvel som udad til og på andre.

Derfor er første emne at træne vores evne til at lytte.

1. Vi starter med en centrering, så vi lander i os selv og efterfølgende skriver I ned, hvad I observerede.

Derefter deler I med hinanden tre i et rum, og så lytter vi i plenum.

2. Inden vi laver tre forskellige lytteøvelser, gennemgår jeg kort den verbale og den non verbale kommunikation, så I bliver i stand til at lytte aktivt. Derefter demonstrerer jeg med en frivillig, og derefter går I tre i et rum og laver øvelserne. En øvelse ad gangen. Vi mødes efter hver enkelt øvelse i plenum.

Til sidst samler vi op og reflekterer.

3. Øvelser til næste gang er:

Nr. 1 øvelse, at du bruger tiden på at lytte aktivt uden, at det udvikler sig til en konkurrence – læg mærk til om det bliver en konkurrence? Tag noter når du lytter aktivt og ikke lytter aktivt. Hvad observerer du, og hvad er responsen fra andre?

Nr. 2 øvelse er, at du rydder op og smider enten 50 ting ud på dit arbejde eller smider 100 ting ud hjemme. Hvad gør det ved dig – hvad er responsen? Hvorfor tror du, at jeg har givet dig den øvelse?

Nr. 3 øvelse er, at du taler med din buddy mindst en gang om ugen. Skriv ned hvad det giver dig at tale med din buddy, og hvilke andre refleksioner du har i forbindelse med din buddy - også når du ikke overholder jeres aftaler, hvilket selvfølgelig aldrig sker for dig.

11.30  

Bestemmelse af næste mødes tema
v. alle

Hvad ønsker du, at vi skal fokusere på til næste møde d. 10. juni?

Hvad fungerede godt i dag, og er der noget, som skal ændres til næste møde?

12.00   Tak for i dag og på gensyn

Sprængfarlige teamdynamikker

Netværksmøde Tirsdag - d. 2-3-2021
Sted Virtuelt

 

Velkommen til dette lille før-møde, hvor vi både skal lære hinanden at kende og blive klogere på emnet "Springfarlige dynamikker". 
 
Ethvert team eller gruppe er en levende organisme, som er afhængig af hinandens dynamikker og trivsel. Vi påvirker hinanden ubevidst, mens vi peger fingre uden at tage ansvar for, at vi har et fælles ansvar for, hvordan vi har det sammen. Med viden om de forskellige teamdynamikker bliver du bevidst om din egen rummelighed og den styrke der ligger i teamdynamikkernes forskelligheder. 

Du får viden og indsigt i:

  • Hvordan de forskellige teamdynamikker kommer til udtryk
  • Din egen grad af rummelighed eller mangel på samme
  • Faren ved at blive ramt for det gør du

 

Vel mødt!