Informations­sikkerhed vest

Bliv en del af en ny netværksgruppe målrettet profiler, der har ansvar for informationssikkerheden i en privat eller offentlig virksomhed.

Netværksgruppen Informationssikkerhed vest arbejder med konkrete problemstillinger, praktiske løsninger og erfaringer med eksempelvis overordnede udviklingstendenser og nye myndighedskrav. 

Til netværksmøderne vil der altid være planlagt tid til masser af networking blandt mødedeltagerne. Derudover vil der være faglige oplæg fra enten netværksmedlemmerne selv eller eksterne oplægsholdere. 

Målsætningen med netværksgruppen er at gøre hinanden klogere via vidensdeling, eksterne oplæg og sparring på dine daglige udfordringer. 

Vær med fra starten

Forud for opstarten af netværksgruppen vil vi afholde en række gratis netværksmøder i Jylland, hvor vi sætter fokus på et relevant emne, men hvor også ambitionerne for netværksgruppen vil blive drøftet. 

Det er ganske uforpligtende at deltage i netværksmøderne, og du er velkommen, om du er medlem af Dansk IT eller ej. Vi bruger møderne til at blive klogere på vores ambition med netværksgruppen og hinanden. 

Lyder netværksgruppen interessant for dig, vil deltagelse i disse netværksmøder klart være en fordel. Skriv til netvaerk@dit.dk, så sørger vi for at holde dig opdateret.  

Vi starter netværksgruppen op, når vi har minimum 10 medlemmer. Dette for at sikre fuldt udbytte fra dag et af.

En af de store styrker ved netværksgruppen for Informationssikkerhed er, at alle medlemmerne arbejder med informationssikkerhed i praksis, men at vi samtidig har mange forskellige fagligheder. Selv rådgiver jeg om informationssikkerhed i et juridisk perspektiv fx compliance med regulatoriske krav til informationssikkerhed og håndtering af informationssikkerhed i outsourcing-kontrakter og teknologianskaffelser. De andre medlemmer arbejder bl.a. med informationssikkerhed i et teknisk, organisatorisk og kommunikationsfagligt perspektiv. I netværksgruppen er der en stor åbenhed og fortrolighed, og jeg får derved indsigt i de aktuelle strømninger inden for informationssikkerhed og de andre medlemmers faglige perspektiver. Det er super spændende, og så gør det mig i stand til at yde en mere holistisk rådgivning til mine klienter.

Medlem af netværket Informationssikkerhed; Emil Bisgaard, Erhvervsjuridisk rådgiver, cand.merc.jur., Manager v. Kammeradvokaten

Vigtig information

Dit udbytte som netværksmedlem

Netværksgruppen er for dig

Program for næste netværksmøde


Netværket Informationssikkerhed

Netværk - Onsdag - d. 24-6-2020

Online: Informationssikkerhed

Alle taler sikkerhed. Og med god grund. Bliv medlem af en online netværksgruppe og få indsigt og indspark til nye løsninger, udviklingstendenser og myndighedskrav.
Netværket Informationssikkerhed

Netværk - Tirsdag - d. 8-12-2015

Informations­sikkerhed øst II

Netværksgruppen er for profiler, der har ansvar for informationssikkerheden i en privat eller offentlig virksomhed.