Informations­sikkerhed øst II

Netværksgruppen er for profiler, der har ansvar for informationssikkerheden i en privat eller offentlig virksomhed.

Netværksgruppen Informationssikkerhed øst II arbejder med konkrete problemstillinger, praktiske løsninger og erfaringer med eks. overordnede udviklingstendenser og nye myndighedskrav. 

Netværksgruppen er netop startet op, og du har derfor god mulighed for at være med til at sætte rammerne og ambitionerne for gruppen.

Medlemmer i netværksgruppen

Vigtig information

Jeg håber, at vi kan samle en gruppe af mennesker med interesse for cyber- og informationssikkerhed på tværs af sektorer. Forventningen er, at netværksdeltagerene har lyst til, i et fortroligt forum, at dele erfaringer og insights fra hverdagen. Planen er, at det nye netværk sammen skal sætte retningen - således at vi ender med at have nogle relevante uformelle diskussioner om aktuelle emner og udfordringer. Diskussionerne vil yderligere blive kombineret med eksterne oplæg fra specialister og fagfolk. Det skal være sjovt, spændende og udviklingsgivende at være med i netværket!

Frederik Kragh Christensen, Netværksfacilitator

Dit udbytte som netværksmedlem

Faglig facilitator

Netværksgruppen er for dig


Frederik Kragh Christensen

Nyhed - Mandag - d. 10-8-2020

Sikkerhedskonsulenten: Zero Trust Security er kommet for at blive

Medlemsportræt: Frederik Kragh Christensen er facilitator for Dansk IT’s nye netværksgruppe Informationssikkerhed øst. Han har arbejdet dedikeret med cyber- og informationssikkerhed i flere år og er desuden en rigtig esport entusiast. Her svarer han på 7 centrale spørgsmål omkring it-sikkerhed.
IT-faglige konferencer - Nyeste viden, erfaringer og networking.

Artikel - Tirsdag - d. 3-11-2015

Konferencer

Faglighed frem for alt – ny viden, delte erfaringer og perspektiver, plads til networking. Der er mange gode grunde for dig som digital eller it-professionel til at deltage på Dansk IT's konferencer.

Artikel - Fredag - d. 1-6-2018

Meet & Inspire

Alle medlemmer af foreningen har gratis adgang til Meet & Inspire, vores faglige inspirationsarrangementer. Vi afholder mere end 80 arrangementer årligt - og rundt omkring i landet.