IT-arkitektur i praksis

Netværksgruppen IT-arkitektur i praksis arbejder ud fra præmissen, at der er en direkte linje fra kvaliteten på softwaren til virksomhedens resultat.

Netværksgruppen iT-arkitektur i praksis er for udøvende og praktiserende arkitekter, der forstår sine virksomhedsdomæner, og hvordan de understøttes bedst muligt vha. konkret implementering. 

Netværksgruppen beskæftiger sig bl.a. med emner som teknikerne bag SOA, applikations- og service-arkitekturen, værktøjer og den underliggende infrastruktur og det praktiske element underbygges med konkrete kodeeksempler i fx Java/JEE og .NET.

 

Medlemmer i netværksgruppen

Vigtig information

I netværksgruppen får jeg en uhøjtidelig og åbenhjertig dialog - på et højt fagligt niveau - med andre arkitekter om de udfordringer, vi møder i vores dagligdag

Netværksmedlem Morten Hindsholm, Chief Application Architect v. Nykredit

Dit udbytte som netværksmedlem

Faglig facilitator

Netværksgruppen er for dig

Deltag som gratis prøvemedlem


Allan_Højgaard_Jensen

Nyhed - Onsdag - d. 31-1-2018

Netværk af it-arkitekter finder løsninger i fællesskab

Dialog, diskussioner og inspiration er altid på programmet, når netværket It-arkitektur i Praksis mødes. For facilitator Allan Højgaard Jensen er det vigtigt, at medlemmerne får direkte output fra netværksmøderne.
IT-Arkitektur Certificering 560px

Indhold - Tirsdag - d. 3-12-2019

Dansk IT Arkitektur Certificering™

IT Arkitekturuddannelsen er en dansk certificeringsmodel målrettet IT-arkitektur med FDA (Fællesoffentlig Digital Arkitektur) og Dansk IT Architecture Competence Framework som kontekst og på tværs af TOGAF.