Om Meet & Inspire

Glæd dig til over 70 fagligt inspirerende møder over hele landet og til live-streaming og webinarer.

Alle medlemmer af foreningen har gratis adgang til Meet & Inspire, der bliver afholdt rundt omkring i landet og også kan live-streames og tilgås som webinarer efterfølgende.

Emnerne, der bliver taget op på Meet & Inspire, er alt fra DevOps, microservices, blockchain og kunstig intelligens til gevinstrealisering, service management og kontrakter.

Vi kalder det Meet & Inspire, fordi det grundlæggende koncept er, at it-professionelle mødes og bliver inspireret ud fra en række aktuelle emner.

Planlægningen sker i tæt samspil med medlemmerne

Som medlem af Dansk IT kan du spille en aktiv rolle i idéudviklingen af kommende arrangementer og også lægge lokaler til. Det sker naturligvis med hjælp fra Dansk IT’s medarbejdere.

Medlemmerne har fingeren på pulsen og ved, hvad der er oppe i tiden. De ved, hvilke faglige udfordringer, de har, og hvilke teknologiske tendenser, de har behov for at blive opdateret på. Med Meet & Inspire-konceptet er der plads til både medlemsarrangementer med 100 deltagere og det lille nichemøde med måske kun 12 deltagere.

Live-streaming og webinarer

Meet & Inspire betyder også, at medlemmerne af Dansk IT både mødes fysisk og virtuelt. Derfor bliver stort set alle Meet & Inspire-arrangementer live-streamet på nettet, ligesom man efterfølgende kan tilgå dem som webinarer i vores videotek.

Vi ligestiller de fysiske og de virtuelle mødedeltagere. Det betyder eksempelvis, at man sagtens kan byde ind med spørgsmål og kommentarer, selvom man deltager i mødet over nettet.

Hvis du har idéer til emner, der bør tages op af Meet & Inspire eller ligefrem ønsker at lægge lokaler til arrangementet er du velkommen til at sende en mail til meetinspire@dit.dk

< Tilbage til oversigten