Bliv vært for dit eget Meet & Inspire-arrangement og styrk dit faglige netværk

Dansk IT bakker op om gode initiativer som samler, styrker og udvikler it-professionelles kompetencer og faglighed - derfor kan du bestemme, hvad der skal på plakaten. 


 

I Dansk IT ønsker vi at opdatere vores medlemmer med den nyeste viden, udveksle erfaringer og komme hinanden ved og på den måde at styrke it-professionelles netværk. 

Derfor er det muligt for dig som medlem - sammen med Dansk IT - at være vært og facilitere og afvikle faglige Meet & Inspire-arrangementer (morgenmøder, på vej hjem-møder, webinarer) for foreningens øvrige medlemmer fx. på din arbejdsplads.

Så har du nogle nye erfaringer, viden og/eller faglig relevant stof, som fortjener at blive delt, kan du tage kontakt til Dansk IT - sammen kan vi komme nærmere omkring et fremtidig arrangement med din organisation som vært. Vi kan også stå for det faglige input, hvis du blot ønsker at lægge hus til.

Det er vigtigt for Dansk IT, at arrangementet har et højt fagligt niveau ligesom de resterende arrangementer, som afholdes. Arrangementer og oplæg må ikke bære præg af reklame, salg af ydelser eller produkter. Dog er en kort introducerende præsentation af taler(e) og firma selvfølgelig tilladt, hvis det er relevant for det øvrige indhold.

Er du interesseret i at være vært for et Meet & Inspire-arrangement, eller har du spørgsmål hertil, kan du kontakte Signe Sofie Dyrby på ssd@dit.dk eller 3317 9772.