IT-indkøb i strategisk- og forretningsmæssig perspektiv
Få strategisk- og forretningsmæssig fokus på it- og digitaliseringsindkøb og initiativer
Få strategisk- og forretningsmæssig fokus på it- og digitaliseringsindkøb og initiativer
Pris
Medlemmer: Gratis
Ikke-medlemmer: 785 Kr.
Forhindret i at deltage?
Bliver du forhindret i at deltage på mødet, bedes du venligst give besked til foreningens sekretariat inden mødet senest tirsdag d. 18 juni Kl. 12. Vi forbeholder os retten til at opkræve et "no-show fee" på kr. 200,- ved for sent afbud eller manglende fremmøde uden afmelding til DANSK IT.
Event titel | Medlemspris (ekskl. moms) | Ikke-medlempris |
---|---|---|
Fysisk deltagelse
|
0 | 785 |
Husk at logge ind for at opnå medlemsprisen
Derfor har DANSK IT's Udvalg for IT i den offentlige sektor kommet med en række anbefalinger i folderen "Indkøb i et strategisk og forretningsmæssig perspektiv", som har til formål, at styrke de offentliges leverandørstrategier.
Øget fokus på det leverandørstrategiske perspektiv er en stærk bidragende faktor til, om man som topleder lykkes med den digitale transformation som kunderne efterspørger og som digitaliseringen giver mulighed for.
Det handler om at foretage strategiske vurderinger og foretage forretningsmæssige pejlinger af markedssituationen og organisationens behov. Det kræver deltagelse af forretningsledelsen. Uden ledelsesmæssig involvering får udbudsarbejdet sit eget uafhængige liv, uden selvstændige og tilstrækkelige leverandørstrategiske overvejelser.
Anbefalingerne vil være omdrejningspunkt for dette morgenmøde, hvor medforfatterne Ejvind Jørgensen og Jimmy Kevin Pedersen som er for- og næstformand i udvalget vil præsentere anbefalingerne og Advokat og partner hos Kammeradvokaten Tom Holsøe vil give sit input til de juridiske aspekter af samme emne.
Du vil på mødet i kombination med publiceringen få et redskab til at komme frem på bane og tage ansvar for, at indkøb sker i et strategisk og forretningsmæssigt perspektiv, der både er mindre bureaukratisk, og samtidig skaber større værdi for organisationen og dens brugere.
V. Ejvind Jørgensen, formand for DANSK IT’s udvalg for den offentlige sektor, CFO og strategidirektør i cBrain
I dette indlæg fortæller Ejvind Jørgensen om baggrunden for, hvorfor DANSK IT har valgt at sætte lys på denne problemstilling. Hvad er udfordringen, hvilken praksisforandring der er brug for og hvad gevinsterne er.Ejvind har gennem mere end 30 år haft forskellige positioner hos Rambøll og arbejdet med udviklingen af den offentlige sektor med et stærkt afsæt i digitalisering på såvel organisationsniveau som nationalt. Formand for tænketanken Danmark 3.0 og Dansk IT's udvalg for den offentlige sektor. CSO i cBrain siden 2016.
Jimmy Kevin Pedersen, næstformand i Udvalget for it i den offentlige sektor, ekstern lektor ved ITU.
Jimmy har adskillige års erfaring med ledelse og rådgivning inden for offentlig og privat virksomhed. Jimmy beskæftiger sig med ledelsesrådgivning indenfor forretningsudvikling, effektivisering og digitalisering herunder rådgivning i brugen af business case.
Jimmy har de sidste 11 år været ekstern lektor på IT Universitetet som underviser og vejleder på Masteruddannelsen i fagene ”Forretning og Ledelse”, og ”Personlig Ledelse og Forandringsledelse” samt ”E-business og E-commerce Management”. Yderligere kan det nævnes at Jimmy er aktiv i DANSK IT som næstformand i DANSK ITs udvalg om IT i den offentlige sektor.
Tom Holsøe, Partner, IT og Digitalisering, Kammeradvokaten.
Tom Holsøe rådgiver myndigheder, som har særlige behov i relation til IT projekter, herunder i relation til tvistløsning. Tom Holsøes erfaring dækker over rådgivning og tvistløsning i de største offentlige IT-projekter. Hans primære arbejdsområde består i rådgivning af offentlige myndigheder i forbindelse med tilrettelæggelse og gennemførelse af udbud ved indkøb efter EU-udbudsdirektiver, ligesom Tom Holsøe har betydelig erfaring i koncipering af kontrakter inden for en række forskellige områder, herunder særligt IT-kontrakter.