Om konferencen

Streg

IT Jura-konferencen er et populært mødested for it-advokater, jurister og andre, der arbejder med it-ret, og i år er det intet mindre end 25. gang at konferencen løber af stablen.

Program

Det faglige program udarbejdes hvert år af Dansk IT's dygtige Fagråd for IT og Jura, og vanen tro vil Henrik Udsen, professor, Københavns Universitet være på programmet for at give et grundigt overblik over årets it-retlige nyheder. Derudover vil der også være andre spændende oplægsholdere på programmet, som zoomer ind på relevante emner og problemstillinger. Se program

Ved køb af én billet til IT Jura får du samtidig også adgang til konferencerne 
Cyber Securityog Lederfokus. Konferencen afsluttes med en fælles middag for deltagere fra alle tre konferencer.

Målgruppe

Konferencen er for dig, der vil have en grundig opdatering på det it-retlige område, blive klogere på specifikke juridiske emner og netværke med andre fra de it-retlige kredse. Du skal deltage, hvis du vil have en masse faglig inspiration og god sparring.

6 kursuspoint

Som deltager på konferencen, optjener du 6 kursuspoint ved din deltagelse på konferencen. Efter konferencen vil du få tilsendt et kursusbevis som dokumentation for efteruddannelse.

3 gode grunde til at deltage

  • Du får en grundig opdatering på årets it-retlige begivenheder og kan sammensætte dit eget program ud fra to breakout-spor
  • Det er en oplagt mulighed for at styrke dit netværk
  • Du optjener 6 kursuspoint og modtager et kursusbevis

Streg

Succesen med 3 i 1 konference fortsætter

Som noget nyt i 2023 valgte vi at IT Jura, Cyber Security og Lederfokus konferencerne afholdes samtidigt, men særskilt af hinanden og zoomer ind på hver deres fagområde. Fordelen ved dette er, at du som deltager kan tilmelde dig den konference, du primært ønsker en grundig faglig opdatering inden for, men oplever du, at der er oplæg på de andre konferencer, du ønsker at høre, er du velkommen til at gøre det. Du får dermed muligheden for at fordybe dig inden for dit fagområde, samtidig med at du kan vælge fra et bredere program og besøge de andre konferencer.

Uanset hvilken konference du deltager i, så kan du glæde dig til tre højt faglige programmer med oplægsholdere, der vil inspirere dig og præsentere dig for den nyeste viden. Du kan se programmerne under de enkelte konferencer: IT JuraCyber SecurityLederfokus.