Nye toner i Musikhuset – Tre gode grunde til at deltage på årets OffDig

OffDig er meget mere end faglige oplæg og debatter om digitalisering i den offentlige sektor. På konferencens første aften vil der vanen tro være stor middag og fest – men i år gør vi det anderledes, lyder det fra Camilla Dworsky, projektleder i DANSK IT's konferenceafdeling.

Det er ikke for sjov, at Camilla Dworsky bliver kaldt for OffDig-kvinden af sine kollegaer. I år er det nemlig intet mindre end 13. år, at Camilla planlægger Danmarks største konference om offentlig digitalisering.

Og i år har hun nye tiltag i ærmet. Deltagerne kan både se frem til nye spændende tiltag på programmet, men også aftenkonceptet bliver anderledes.

- Middagen afholdes i år i Musikhuset. Vi mødes kl. 18.00 i store sal og efterfølgende fordeler vi os i forskellige sale og områder i Musikhuset. Efter middagen åbner baren på balkonerne og i foyeren, hvor der vil være hyggelig jazzmusik. I teltet foran Musikhuset spiller Total Hip Replacement op til dans, og efter midnat åbner baren og DJ-pulten i Slyngelstuen på Bora Bora, for de, der gerne vil feste videre, fortæller Camilla Dworsky.

Er du i tvivl om OffDig er noget for dig? Camilla giver tre gode grunde til, at du skal deltage:

  1. Konferencen giver dig faglig inspiration til udvikling i din organisation. Du bliver opdateret på de nyeste trends inden for offentlig digitalisering og bliver præsenteret for afprøvede projekter både fra det offentlige og det private i ind- og udland.

  2. Du kan være med til at sætte dagsordenen for digitalisering i det offentlige. Deltag i konkrete debatter og få indflydelse på, hvilken retning vi skal bevæge os i, for at digitalisere Danmark.

  3. OffDig er stedet, hvor du skaber dit netværk inden for offentlig digitalisering. Det er her, du kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen.

Sidste år fik mere end 1.500 deltagere styrket deres netværk og kompetencer under to faglige dage i Aarhus og vi forventer endnu flere deltagere i år.

OffDig konferencen

Indhold - Onsdag - d. 13-3-2019

OffDig 2019

Den 13. - 14. marts 2019 byder DANSK IT endnu engang velkommen til to spændende dage i Aarhus med højt fagligt indhold, networking og erfaringsudveksling. Med mere end 1500 deltagere er 'Offentlig digitalisering' den største danske konference, der stiller skarpt på digitaliseringen af den offentlige sektor.

Nyhed - Torsdag - d. 3-1-2019

Fokus på samtale og samskabelse – Det kan du glæde dig til på OffDig 2019

Programmet for OffDig 2019 er klar og det byder på en del nye tiltag. Hans Ravnkjær Larsen, konferencechef hos DANSK IT, fortæller hvad du kan glæde dig til på Danmarks største konference om offentlig digitalisering i marts 2019.