Fokus på samtale og samskabelse – Det kan du glæde dig til på OffDig 2019

Programmet for OffDig 2019 er klar og det byder på en del nye tiltag. Hans Ravnkjær Larsen, konferencechef hos DANSK IT, fortæller hvad du kan glæde dig til på Danmarks største konference om offentlig digitalisering i marts 2019.

Konferencen Offentlig digitalisering, også kaldet OffDig, samler hvert år mere end 1500 deltagere fra statslige institutioner, kommuner, regioner, uddannelsesinstitutioner og private virksomheder for at diskutere offentlig digitalisering på strategisk og praktisk niveau.

Fokus på samtale og samskabelse

For syvende år i træk byder DANSK IT velkommen til årets store begivenhed inden for offentlig digitalisering og i år kan deltagerne se frem til en række nye tiltag.

- Deltagerne kan sammensætte deres eget program ud fra ni faglige spor. Men som noget nyt har vi i år ikke inddelt sporene efter emner men derimod efter format og dermed graden af deltagerinvolvering. Med årets program ønsker vi, at give deltagerne noget at tale om, fortæller konferencechef hos DANSK IT, Hans Ravnkjær Larsen.

Hans Ravnkjaer Larsen

- Vi har fokuseret på, at deltagerne skal have noget konkret med hjem. Derfor kan man i år vælge at deltage i workshops med fokus på hands on-erfaring og samskabelse, debatspor, hvor det er deltagerne, som er med til at føre debatten og flere spor med præsentation af cases, hvor deltagerne kan blive klogere på andres praktiske erfaringer med aktuelle problemstillinger.

Innovation og internationale keynote speakers

Der vil dog fortsat være traditionelle oplæg på programmet. Blandt andre vil innovationsminister, Sophie Løhde, gæste konferencen. Programmet byder også på internationale keynote speakers; Casper Pedersen fra Gartner, som taler om transformation og optimering i den digitale offentlige sektor samt Tue David Bak fra Innovation Center Denmark i Tel Aviv, der sammen med Eyal Zimlichmann fra Israels største hospital, Sheba Medical Center, holder oplæg om open innovation i medicinalbranchen.

Med hele ni faglige spor fordelt over to intensive og inspirerende dage i Aarhus Musikhus bliver der rig lejlighed til at dykke ned i konferencens mange forskellige temaer, såsom lederskab, kommunikation og sammenhængende brugerrejser, fundamenter og infrastruktur, data, sikkerhed, lovgivning, innovation, velfærd, kompetencer og digitale løsninger.

Se programmet for OffDig 2019


Offentlig digitalisering 2018

Nyhed - Tirsdag - d. 17-4-2018

Fik du det hele med fra Offdig? Få overblikket her

Offentlig digitalisering 2018, der fandt sted i Aarhus den 14. og 15. marts, samlede 1.550 deltagere og blev den hidtil største udgave af konferencen, der stiller skarpt på digitalisering af den offentlige sektor. Herunder får du nogle af højdepunkterne.