udbud

Nyhed - Fredag - d. 6-11-2020

Ny rapport: Statens udbudspraksis på digitaliseringsområdet er kørt af sporet – Danmark misser et betydeligt digitalt potentiale

Dansk IT konkluderer i en ny rapport om statens udbudspraksis på digitaliseringsområdet, at udbudspraksis er kommet på afveje. Den nuværende udbudspraksis er for ressourcekrævende, tager for lang tid, skaber ikke tilstrækkelig værdi og er præget af en nulfejlskultur, der ikke understøtter brugen af disruptiv teknologi. Konsekvenserne er alvorlige.
Digital forestillingskraft

Nyhed - Tirsdag - d. 10-11-2020

Digital forestillingskraft: Sæt gang i innovationen med nye digitale teknologier

Denne podcast fra Dansk IT hjælper dig med at forstå potentialet i digital forestillingskraft og giver helt konkrete eksempler på, hvordan forestillingskraften kan bringes i spil i din virksomhed.
Data Ethics Forum

Nyhed - Torsdag - d. 5-11-2020

Data Ethics will only happen if we walk the talk

International keynote speakers and topics such as AI, public algorithm registers, the human-centric model, , Next-Gen Chatbots, ML and ethics in advertising and the use of AI regarding children’s data were on the agenda at this year annual European Forum on AI & Data Ethics 2020.
Herning Kommune

Nyhed - Fredag - d. 6-11-2020

Podcast: Sådan har it-organisationen i Herning Kommune tacklet coronakrisen

I denne podcastepisode får du et indblik i den offentlige sektors erfaringer fra coronatiden. Dansk IT talt med Poul Venø, it- og digitaliseringschef i Herning Kommune. Han fortæller om, hvordan Herning Kommune har klaret coronakrisen på den digitale front.

Nyhed - Onsdag - d. 4-11-2020

IT-advokater: Cybertruslen er en global industri og COVID-19 gør ondt værre

Alle brancher bør holde sig opdateret på Cyber Security - og det gælder ikke mindst for det juridiske område. Bliv klogere her og på årets IT Jura konference, hvor Cyber Security er en stærk del af programmet.
Virtual reality

Nyhed - Mandag - d. 26-10-2020

Danske it-organisationer har godt styr på driften – men innovationen halter

Danske CIO’s vurderer, at deres organisationer har godt styr på at sikre en stabil it-drift og god brugersupport. Det halter dog, når det kommer til innovation.
Lifelong learning

Nyhed - Torsdag - d. 1-10-2020

Policy paper: How do we boost the digital transition through lifelong learning?

The newly published policy paper provides inspiring initiatives from the Nordic countries and presents ten ideas that shows how quickly we can adapt, re-think and react when required.
Skillsoft

Nyhed - Torsdag - d. 22-10-2020

Dansk IT klar med nyt kompetence-tilbud: Få abonnement til førende e-læringsplatform

Dansk IT har indgået et nyt samarbejde med Skillsoft, en af verdens førende platforme til e-læring. Med 7.000 e-læringskurser og 65.000 videoer er Skillsoft din adgang til kompetenceudvikling, når og hvor det passer dig.
Reboot

Nyhed - Tirsdag - d. 1-9-2020

Klar til Reboot? Dansk IT er din samarbejdspartner, når virksomheden tager hul på den digitale fremtid

Nye tider betyder nye muligheder. Muligheder for at udvikle bedre digitale produkter og services, muligheder for at styrke interaktionen med kunderne og markedet og muligheder for at udnytte potentialet i nye digitale teknologier. Skal Dansk IT hjælpe jer godt på vej med vores nye Reboot-koncept?
Medlem

Bliv aktiv i Dansk IT - Se dine mange muligheder

Dansk IT er en medlemsforening, hvor du kan bidrage med din faglige viden. De frivillige medlemmer løfter en vigtig opgave i Dansk IT, og der er masser af muligheder for at være med.

Nyhed - Tirsdag - d. 20-10-2020

IT Jura konference med nyt spændende koncept

Det er ikke nogen hemmelighed, at det nye koncept for den årlige IT Jura konference er udarbejdet med øje for Covid-19 forholdene. Det er dog langt fra ensbetydende med, at konceptet ikke er lige så stærkt som altid – tværtimod, du får mere indhold og til en billigere pris.
Meet-Inspire

Nyhed - Onsdag - d. 23-9-2020

Meet & Inspire rykker online – kom med

I sidste halvdel af 2020 flytter Dansk IT alle Meet & Inspire-arrangementer online. Her involverer, inspirerer og inviterer vi dig til debat og dialog.
Meet & Inspire - Gratis medlemsarrangementer

Meet & Inspire

Alle medlemmer af foreningen har gratis adgang til Meet & Inspire, vores faglige inspirationsarrangementer. Vi afholder mere end 80 arrangementer årligt - og rundt omkring i landet. De kan også live-streames og tilgås som webinarer efterfølgende.

FAQ - spørgsmål og svar om mødeafholdelser i Dansk IT’s Medlemshus

Dansk IT afholder fortsat arrangementer i vores Medlemshus på Vermundsgade i København. Dansk IT følger myndighedernes retningslinjer og har iværksat en række tiltag i forhold til Coronavirus/Covid-19, så du trygt kan deltage i arrangementer, kurser og netværksmøder hos os.
Ideer - organisation

Bestyrelse, politiske udvalg og fagråd

Dansk IT er organiseret med en bestyrelse, seks fagråd og fire politiske udvalg. Få overblikket her.
Netværksgrupper - Stærke relationer, sparring og ny viden

Netværksgrupper

Dansk IT driver it-faglige netværksgrupper, hvor stærke relationer, sparring og ny viden er til værdi for både dig og din organisation.