Dansk IT’s "Super Onsdag" er tilbage

Efter stor succes sidste år er Dansk IT's "Super Onsdag" tilbage med tre spændende konferencer under samme tag: Cyber Security, IT Jura og Lederfokus.

I 2023 introducerede Dansk IT et nyt og spændende koncept, hvor de tre konferencer - Cyber SecurityIT Jura og Lederfokus - blev afholdt samtidig på samme sted. Dette initiativ, nu kendt som "Super Onsdag," blev en stor succes, og vi er glade for at kunne gentage arrangementet den 18. september 2024.

"Super Onsdag" giver dig som deltager mulighed for at vælge den konference, der bedst matcher dit primære fagområde, samtidig med at du kan deltage i oplæg fra de andre konferencer, hvis du ønsker det. 

Tre højt faglige konferencer

Uanset hvilken konference du deltager i, kan du se frem til højt faglige programmer med inspirerende oplægsholdere og den nyeste viden inden for hvert område. Her er en kort beskrivelse af de tre konferencer:

Lederfokus
Digitaliseringen i Danmark er i fuld fart, og denne konference fokuserer på, hvordan ledere kan navigere i de mange digitale muligheder og udfordringer. Med emner som AI, kvanteteknologi og neuromorfisk computing samt praktiske cases om god ledelse, får du både strategisk indsigt og konkrete værktøjer til at styrke din ledelse.

Cyber Security
Dansk IT's vigtigste it-sikkerhedsevent giver et overblik over trusselsbilledet og de nyeste tendenser inden for informations- og cybersikkerhed. Konferencen byder på keynote-oplæg, cases og debatter, der hjælper dig med at sikre dig og din organisation i cyberspace. Her får du mulighed for at sparre og netværke med andre deltagere.

IT Jura
IT Jura-konferencen er det førende mødested for it-advokater og jurister, der arbejder med it-ret. Du får en grundig opdatering på årets it-retlige nyheder og mulighed for at netværke med andre fagfolk. Konferencen, der i år afholdes for 25. gang, giver også 6 kursuspoint og et kursusbevis som dokumentation for efteruddannelse.

Fælles middag og netværksmuligheder

Dagen afsluttes med en fælles middag for alle deltagere, hvilket giver en unik mulighed for at netværke og udveksle erfaringer på tværs af fagområder.

EARLY BIRD-rabat og sneak peek på programmet

Programmerne er under planlægning. Få et sneak peek under de enkelte konferencer.

Tilmeld dig inden 1. juli og spar 1.500 kr. med vores Early Bird-rabat.

Cyber Security 2024

Hackerangrebene bliver stadig hyppigere og truer vores virksomheder og institutioner i Danmark. Årets sikkerhedskonference giver dig et grundigt overblik over truslerne i cyberspace samt hvad du bør gøre for at beskytte din organisation.

IT Jura 2024

Få årets it-retlige nyhedsopdatering på Dansk IT's populære IT-jura Konference, der i år holder 25 års jubilæum. Bliv opdateret med den nyeste viden fra EU-domme og cases om cloud-compliance, obligationsret, kontraktret og AI-forordningen.

Lederfokus 2024

Kom på forkant med de nyeste tendenser og få en større indsigt i ledelsesfaget i en tid, hvor digitaliseringen buldrer løs og skaber helt nye dynamikker og behov i og uden for din organisation.