Brug Kristi Himmelfartsferien til opkvalificering med Dansk IT

Kristi Himmelfartsferien nærmer sig, og det er en fantastisk mulighed for at fordybe sig i ny viden og opkvalificere dine kompetencer. Her er fem anbefalinger til, hvordan du kan udnytte ferien bedst muligt med indhold fra Dansk IT.

Dansk IT tilbyder en bred vifte af ressourcer, der er tilgængelige for medlemmer – og så er de tilmed gratis. Gå på opdagelse i vores omfattende arkiv af publikationer, podcasts, webinaroptagelser, digitale værktøjer og e-learning kurser, og brug ferien på at styrke din faglige udvikling.

Nedenfor er fem forslag til, hvordan du kan udnytte Kristi Himmelfartsferien bedst muligt med vores indhold:

1. Dyk ned i vores podcasts

Uanset om du interesserer dig for cybersikkerhed, digital transformation eller it-ledelse, finder du inspirerende samtaler med eksperter inden for feltet. Lyt med til podcasten Tech og strategi i øjenhøjde, mens du nyder solen eller slapper af derhjemme. 

👉 Find alle podcastepisoderne her. 

 

2. Læs faglige publikationer

Vores publikationer dækker alt fra aktuelle trends til best practices inden for it-branchen. Brug lidt tid på at fordybe dig i de nyeste rapporter og anbefalinger, så du er klar til fremtidens udfordringer.

👉 Se vores publikationer her. 

 

Ny bog fra Dansk IT: Ledelse på tærsklen til et digitalt samfund

 

3. Genoplev webinarerne

Er du gået glip af et af vores populære webinarer? Intet problem. Videoteket på DIT Akademi rummer optagelser af tidligere arrangementer, hvor du kan lære af førende fagfolk og pionerer inden for it-verdenen.

👉 Gå til videoteket.



4. Digitale værktøjer til effektivisering

Tag et kig på vores digitale værktøjer, der kan hjælpe dig med at strømline dine arbejdsprocesser og øge din produktivitet. Disse værktøjer dækker alt fra digital transformation til it-sikkerhed.

👉 Se vores digitale værktøjer her. 

 

Digital Modenhed værktøjer fra DI2X

 

Tag testen fra DI2X og se hvor digital moden, din organisation er 🖥️

 

5. Interaktive e-learning kurser

Tag del i vores e-learning kurser fra Skillsoft og GoLearn, hvor du kan lære i dit eget tempo. Uanset om du vil forbedre dine tekniske færdigheder eller udvikle dine lederevner, vil vores e-learning platform give dig det boost, du har brug for.

👉 Find dit næste e-learning kursus her.

Web Design [E-learning]

In this collection of courses you will uncover the exciting world of web design and its related technologies.

Introduction to building copilots [E-learning]

This course offers a comprehensive exploration of the transformational concept of copilots.
feedback

3 gode værktøjer til bedre feedback [E-learning]

Hvad er det, der skal til for at skabe en feedback kultur, der både styrker relationer og skaber læring, anerkendelse og værdi i hverdagen? Det får du både svaret og værktøjerne til i dette kursus.

Tag Kristi Himmelfartsferien i brug som en investering i dig selv og din karriere. Uanset hvad du vælger, vil disse ressourcer hjælpe dig med at holde dig opdateret og forbedre dine kompetencer. Så find din yndlingspodcast, se eller gense et webinar eller start på et e-learning kursus – og gør din ferie til en tid med vækst og læring.

Bliv medlem eller log ind på DIT Akademi for at få adgang til vores arkiv.

 

 

DIT Akademi til alle medlemmer

Bliv medlem af Dansk IT og få adgang til DIT Akademi

Som medlem af Dansk IT har du fuld adgang til at udvikle dine digitale kompetencer på DIT Akademi. På DIT Akademi finder du e-learning, webinarer, videoer, artikler og værktøjer, der styrker din viden og dine kompetencer.

Meet & Inspire: Gratis arrangementer

Medlemmer af Dansk IT har gratis adgang til faglige arrangementer og webinarer om bl.a. AI, NIS2, ESG, Copilot, Power BI og digital transformation.

Tech og strategi i øjenhøjde: Her finder du alle Dansk IT's podcasts

Dansk IT udgiver podcasten Tech og strategi i øjenhøjde. Hør om alt fra kunstig intelligens, internet of things og datasikkerhed til it-ledelse, digital innovation og digital transformation. Fortalt af mennesker med dyb indsigt på it-området. Find alle episoder her.