Open Data – Big Dreams: Nutiden – og Fremtiden – med Big Data

I forbindelse med WHINN 2017 inviterer CoLab Plug & Play i samarbejde med DANSK IT og SDU TEK til en dag med fokus på hvordan big data har betydning for os lige nu og i fremtiden.

Hvordan kan big data og open data være med til at skabe nye forretningsmuligheder, og danne grundlag for forskning og forbedring inden for eks. sundhedssektoren?
 
I forbindelse med WHINN 2017 inviterer CoLab Plug & Play i samarbejde med DANSK IT og SDU TEK den 9. oktober til en dag med fokus på hvordan big data har betydning for os lige nu, men også hvilke fremtidsmuligheder der gemmer sig i havet af brugergenereret data.
 
Gennem præsentationer, debat og workshop kommer vi omkring både de positive effekter såvel som risikozoner når man arbejder med data. 
 
Målgruppen er alle der har interesse i big data, da der ønskes et publikum med en bred faglig pallette, for bedst at kunne komme omkring hvilke synsvinkler, som eksisterer blandt forskellige faggrupper. 
 
Big data er et varmt emne, og med denne konference vil vi gerne gå forrest og vise hvordan man gør, samt hjælpe andre i gang. 
 
Programmet opdateres løbende og kan findes her.
 
Arrangementet foregår på engelsk.
 
Praktisk information og registrering

Afholdelsessted
Forskerparken 10G, 5230 Odense
 
Dato
9 oktober, 2017
 
Tidspunkt
09:00 – 15:30
 
Pris
450 ekskl. Moms. 
 
REGISTRER DIG HER

 

Om WHINN
WHINN – Week of Health and INNovation – er en uge fyldt med konferencer, side events, udstilling, matchmaking og netværksaktiviteter – alt sammen med fokus på sundhed og innovation. Vil du vide mere om WHINN 2017 kan du læse mere på www.whinn.dk