Ny facilitator til netværket Projektledelse

Lasse Sørensen fra Plan A Projects bliver ny facilitator for DANSK IT’s netværk Projektledelse.

Lasse Sørensen har siden 2008 været tilknyttet DANSK IT som underviser inden for projektledelse og retorik. 1. september 2016 vil han også fungere som facilitator for DANSK IT’s netværk Projektledelse. Her vil han få assistance fra sin kollega Hans Marius Rasmussen, Agile Coach ved Plan A Projects.

Oprindeligt er Lasse Sørensen uddannet akademiingeniør, men har siden 2004 været underviser og foredragsholder i den agile metode. Han har en uddannelse som Agile SAP Mentor and Coach og er ansat som konsulent hos Plan A Projects, hvor han til dagligt arbejder med agil implementering af it-projekter.

Lasse Sørensen vil komme til at stå i spidsen for en gruppe projektledere, der favner på tværs af brancher og virksomheder og samler fagpersoner fra organisationer. Netværket mødes for at udveksle praktiske erfaringer inden for projektledelsens mange facetter.

Foruden facilitator på netværket vil Lasse Sørensen fortsat fungere som underviser på DANSK IT’s to kurser: ”Agil projektledelse inkl. certificering” og ”Retorik for it-professionelle”.

 

Netværk - Tirsdag - d. 8-12-2015

Projektledelse

Netværket Projektledelse inspirerer og giver medlemmerne indhold der kan bruges i praksis