Ny facilitator for netværket Offentlig Digitalisering øst

Cecile Christensen tiltræder som ny facilitator for netværket Offentlig Digitalisering øst. Hun er chef for digitalisering og innovation i Københavns Kommunes og sidder med i programkomiteen for konferencen Offentlig Digitalisering 2017

Cecile Christensen har siden juni 2016 været chef for digitalisering og innovation i Københavns Kommunes kultur og fritidsforvaltning. Her har hun ansvaret for kommunikation og sociale medier og implementering af kommunens service og kanalstrategi.
 
Hun har desuden ansvaret for digitalisering af en række af kommunens store projekter som fx bookingløsninger, smart betaling, machine learning og automatisering, og har tidligere arbejdet i Digitaliseringsstyrelsen i Finansministeriet, hvor hun bl.a. var ansvarlig for den nationale digitale signaturløsning ’NemID’ og informationssikkerhed.
 
Fremadrettetvil Cecile Christensen sikre det fortrolige sparringsrum for netværksmedlemmerne og facilitere fordybelse i aktuelle emner.
 
Cecile Christensen sidder også med i programkomiteen for konferencen Offentlig digitalisering 2017, som finder sted den 22.-23. marts 2017. 
 
slutningen af konferencen afholder hun sammen med den afgående facilitator for netværket Offentlig Digitalisering øst, Jan Horsager, og facilitatoren for netværket for Offentlig Digitalisering i Jylland, Michael Hald, en ’ventileringsworkshop’, der tager pulsen temaerne på konferencen.
 
Så her har du mulighed for at møde netværkets nye facilitator.