Ny facilitator for netværket Program- og Projektledelse

Jesper Grona tiltræder som ny facilitator for Program- og Projektledelse. Han har været konsulent i 20 år og er hos Devoteam, hvor han især arbejder med at lede store og komplek-se it- og forandringsprojekter.

Jesper Grona har været konsulent i 20 år og er hos Devoteam, hvor han især arbejder med at lede store og komplekse it- og forandringsprojekter. Han evner at balancere mellem på den ene side at eksekvere projekter og sikre resultater og på den anden siden aktivt at bidrage til at der træffes de rette ledelsesmæssige beslutninger. Jesper er den meget driftssikre program- og projektleder som har styr på detaljerne og med meget stærk drivkraft og vedholdenhed og meget fokus på at have ledelsens opbakning og commitment.

Jesper har siden 2014 deltaget aktivt i netværket for Program- og Projektledelse og fik i 2017 rollen som facilitator. Det er især den frie tone og ærlige diskussioner som Jesper har i fokus for netværket, idet det i stor udstrækning bidrager til yderligere kvalificering i en tid som er meget omskiftelig for den typiske projektleder.

Emner som tages op i netværket er baseret på ønsker fra deltagerne. Således er der på hvert møde en livlig debat om hvad der for tiden rør sig set i projektledernes objektiv. Fra gang til gang plan-lægges højaktuelle emner, som er relevante for projektledere.

Som deltager i netværket får du mulighed for bidrage og dele din viden med andre ligesindede, og via livlige diskussioner at få en masse synspunkter retur til gavn for din personlige udvikling.