Se billeder fra konferencen it-outsourcing

På årets it-outsourcing-konference blev de 60 deltagere klogere på standardisering og modenhed i værdiskabelsen.

Markedet for outsourcing-ydelser har gennem de senere år set en stigning i modenhed på markedet og de dagens oplægsholdere gav flere eksempler på hvordan denne udvikling kan danne fundament for mere strategiske samarbejder og digitalisering i forbindelse med forretningsudvikling.

Konferencens program bød på en række centrale cases, som hver især rummede tendenser, der kendetegner markedet lige nu. Ligeledes fik deltagerne rig mulighed for at netværke, bl.a. med speed-dating.

Netværk IT outsourcing

Netværk - Tirsdag - d. 8-12-2015

Netværk: It Outsourcing

Netværket It Outsourcing er lukket. Vi er ved at opstarte et nyt netværk under titlen Innovative it-anskaffelser. Er du interesseret i netværket, skriv til Netværkskoordinator Camilla Wyrna Hansen på cwh@dit.dk. 
Ejvind kodeks

Nyhed - Torsdag - d. 27-10-2016

Kodeks for det gode kunde-leverandør samarbejde

Statens It-projektråd, DANSK IT og it-brancheorganisationerne, IT-Branchen og DI Digital har formuleret en række anbefalinger, der skal hjælpe statslige myndigheder og it-leverandører, når de arbejder sammen om store statslige it-projekter.

Nyhed - Torsdag - d. 12-1-2017

Første standardaftale for it-drift til mindre og mellemstore virksomheder er klar

IT-Branchen, DANSK IT og Danske IT-Advokater offentliggør i dag den første danske standardaftale for it-drift til private virksomheder. Aftalen giver kunder og leverandører et fælles afsæt for, hvad en it-driftsaftale skal regulere og gør det hermed mindre ressourcekrævende at indgå it-driftsaftaler, ligesom risikoen for konflikter reduceres.