Derfor anbefaler Sofie fra Trustworks kurset Forretningsmodellering

Arbejder du med forretningsmodellering, og ønsker du at blive skarp på BPMN og UML? Det gjorde Sofie Østensgård fra Trustworks A/S, og deltog derfor i kurset Forretningsmodellering hos Dansk IT. Hun anbefaler kurset til dig, der udarbejder forretningsprocesser, og som ønsker et udbytterigt kursus, hvor du får konkrete værktøjer, du kan implementere med det samme.

Teori og masser af praktiske øvelser - det er det, du får på kurset Forretningsmodellering, hvor du lærer at kortlægge, hvordan situationen ser ud i dag samt fastlægge den fremtidige situation. Kurset henvender sig til dig, der udarbejder eller læser forretningsmodeller med brug af BPMN (Business Process Model and Notation) og UML (Unified Modelling Language) - uanset om du er ’pennefører’, projektdeltager, forretningsarkitekt, kravstiller eller reviewer.

Sofie Amalie Damkjær Østensgård, Senior Business Analyst hos Trustworks A/S, deltog på Forretningsmodellering i maj, og anbefaler kurset til dig, der ønsker at blive skarp på området.- Kurset har været rigtig lærerigt, og jeg har fået nogle konkrete værktøjer med hjem, som jeg kan implementere direkte i mit arbejdsliv. Især var det godt, at vi arbejdede med to konkrete cases med øvelser. Vi fik generelt en masse god feedback fra underviseren som gjorde, at jeg reflekterede endnu dybere. Kurset var meget håndgribeligt og praksisnært, og det gør, at udbyttet har været rigtig godt. Det er helt sikkert et kursus, jeg vil anbefale.

Forretningsmodellering er særligt relevant i forbindelse med digitaliseringsopgaver og it-projekter, og det er ideelt for dig, der ønsker at kunne analysere, fastlægge og dokumentere forretningsprocesser og -begreber. På kurset vil du få rig lejlighed for at prøve kræfter med både BPMN og UML. Begge dele er diagrammer, der er perfekte til at beskrive henholdsvis begreber/livsforløb og forretningsprocesser.

Skal du med på næste hold?

Forretningsmodellering afholdes igen den 9. - 11. oktober 2023 i København. Du kan læse mere om kurset og snuppe en af pladserne her.