Bliv kandidat til prisen som Årets CIO 2023

Årets CIO 2023 bliver kåret den 8. juni 2023. Bag kåringen står Computerworld, Dansk IT og IDC. Nu har du mulighed for at blive kandidat til den eftertragtede titel.

AaretsCIO

Det er 18. gang, vi finder og kårer Årets CIO i Danmark, og det skal fejres den 8. juni i København. Vi er i fuld gang med at finde Årets CIO 2023 og den person, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende. Derudover har vi et tætpakket program, med talere, paneler og diskussioner. 

Læs mere om kåringen af Årets CIO 

Bliv kandidat til prisen som Årets CIO 2023
Årets CIO 2023 bliver kåret den 8. juni 2023 i København. Bag kåringen står Computerworld, Dansk IT og IDC. Med kåringen af Årets CIO ønsker vi:

- at sætte spotlight på CIO-rollen og skabe ikoner
- at sætte fokus på den værdi it kan bringe til virksomheden med den rette ledelse
- at bidrage til CIO’ens udvikling og sætte fokus på unikke kompetencer inden for it-ledelse, strategisk ledelse og lederskab
- at finde en kandidat, der har haft betydning ikke alene for en professionel anvendelse af it i organisationen, men har også bidraget til forretningen (innovation, vækst, kundeservice etc.)

Tidsfrist for indsendelse af spørgeskemaet er den 11. april 2023. Har du forslag til, hvem der skal med i feltet i år? 

Se hvordan man bliver kandidat til prisen som Årets CIO