De mest læste artikler på dit.dk i 2022

Ny adm. direktør, Hackerstop og OffDig var blot nogle af de emner, der var mest fokus på i første halvår af 2022. Læs eller genlæs nyhederne her.

Jeanette Hartz

Dansk IT ansætter ny adm. direktør

Foreningen og interesseorganisationen Dansk IT fik ny adm. direktør. Det blev Jeanette Hartz, der skulle stå i spidsen for Dansk IT fra den 1. maj. Læs mere.

 

HackersStop

Hackerstop.dk: Rejsen til en sikker digital kultur starter her

HackerStop er navnet på Dansk IT’s nye digitale værktøj til at styrke virksomheders cybersikkerhed. Kom nemt og hurtigt i gang med at anvende HackerStop - det er helt gratis. Læs mere.

 

10 år med OffDig: "Jeg deltager på konferencen hvert år fordi..."

Danmarks største konference om offentlig digitalisering, bedre kendt som OffDig, kunne fejre 10-års jubilæum i marts. Konferencen, der er steget i popularitet i takt med, at Danmark har markeret sig mere og mere blandt de førende i offentlig digitalisering, bød velkommen for 10. gang d. 23. – 24. marts 2022. Læs mere.

Digitaliseringsstrategien

Dansk IT mener: Regeringens digitaliseringsstrategi er endelig klar - nu skal der handles

Regeringen har præsenteret sin nye digitaliseringsstrategi, der sætter retningen for digitaliseringen i Danmark i de kommende år. Her er Dansk IT’s reaktion på digitaliseringsstrategien. Læs mere.

 

10 gode råd om beredskabsplaner

10 gode råd om beredskabsplaner

Fagrådet for informationssikkerhed i Dansk IT giver dig her 10 gode råd om beredskabsplaner. Læs mere.