DIT Akademi: Det kan du glæde dig til i 2022

Der er fuld fart på Dansk IT’s læringsplatform, DIT Akademi, hvor du som medlem, kan vælge frit imellem kompetenceudviklende webinarer, e-learning, artikler og meget mere. Især Meet & Inspire webinarerne er populære, og du får her et overblik over, hvad der kommer til at ske i starten af det nye år.

Et nyt år skaber ofte nye muligheder. Så er det nu, dine kompetencer skal have et hak opad? Vil du inspireres, stå stærkere i dit job, måske rustes til et nyt job, eller ’bare’ udvikle dig personligt? Der er mange gode grunde til at udforske DIT Akademi-platformen, hvor du finder et hav af emner inden for it og digitalisering, der kan løfte dig til at stå endnu stærkere i dit job.

Automatisering, Cloud Computing, digital transformation, it-sikkerhed, kunstig intelligens og offentlig digitalisering er bare et lille udsnit af de emner, du kan blive klogere på. Måden det sker på, er gennem 70 årlige Meet & Inspire, e-learning kurser fra GoLearn og Skillsoft, artikler, og sidst men ikke mindst, et stort videotek med al indholdet. Videoteket er en vigtig spiller i en travl hverdag, da det skaber stor fleksibilitet, at du kan se det indhold, du vil, når du vil.

Meet & Inspire: Data-driven, DevOps og cybersikkerhed

Alle Meet & Inspire i januar afholdes online. Der er derfor ingen undskyldning for, ikke at sætte tid af i din kalender til kompetenceudvikling her, nu hvor vi alligevel ikke kan mødes fysisk. Og det, du kan glæde dig til? Kickstart for eksempel året med at lære, hvordan du får mest værdi ud af dine data den 18. januar på Data-driven value creation. Du kan også blive klogere på implementering af DevOps den 26. januar på DevOps i organisationen - muligheder og udfordringer.

Herudover skal du sætte et kryds i kalenderen den 16. marts, hvor du bliver inviteret indenfor til et eksklusivt webinar hos Danmarks største arbejdsplads, Københavns Kommune. Webinaret Cybersikkerhed i Københavns Kommune vil handle om indsatser, værktøjer og udviklingstendenser mod cybertruslen i kommunen.

Gældende for de fleste Meet & Inspire i 2022 er, at de vil foregå online, da vi har oplevet en øget efterspørgsel fra jer. Fysiske events vil stadig prioriteres, men i en mindre grad end tidligere, og på en mere involverende måde i form af workshops, virksomhedsbesøg eller lignende.

Nyt på DIT Akademi: Temasider

Som noget nyt på DIT Akademi, vil vi fremadrettet samle indholdet under specifikke temaer, hvor vi zoomer ind på to særlige områder hver måned. På den måde bliver det mere gennemskueligt for dig, og du får et skarpere overblik over, hvad der ligger af indhold under et pågældende tema.

Lige nu kan du for eksempel udforske temasiderne En verden af AI og Offentlig digitalisering, som giver dig målrettet indhold inden for disse temaer.

Prøv det gratis i 14 dage

Er du endnu ikke medlem af Dansk IT og DIT Akademi, og i tvivl, om det er noget for dig? Intet problem. Du kan tilmelde dig en gratis prøveperiode på 14 dage, hvor du får fuld adgang til alt indhold, og kan sidde i dit eget tempo og udforske det hele. Tilmeld dig den gratis prøveperiode.

Hold dig også opdateret med Dansk IT’s nyhedsbrev, så du undgår at gå glip af nye spændende webinarer og nyheder inden for it og digitalisering. Hver anden uge fokuserer nyhedsbrevet udelukkende på kommende Meet & Inspire og temaer på DIT Akademi. Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Har du feedback eller specifikke ønsker?

Vi vil altid gerne høre fra jer, vores medlemmer og brugere af DIT Akademi, om der er noget specifikt, I savner. Vi eksperimenterer løbende med nye temaer og vinkler, så kontakt os endelig, hvis I har feedback, et ønske eller blot en kommentar. Kontakt redaktør af DIT Akademi, Signe Sofie Dyrby, på 3317 9772 eller ssd@dit.dk.


Datadriven

Data-driven value creation [Webinar]

18. January 2-3 PM
How to create a solid foundation for becoming data-driven.
devopsmulighder

DevOps i organisationen - Implementering og forankring i organisationen [Webinar]

26. januar kl. 15.30-16.30
På dette webinar kan du blive klogere på hvad en organisation kan vinde ved at implementere DevOps samt de mulige udfordringer der kan være ved at bringe DevOps i spil i en organisation.
cybersikkerhed københavns kommune

Cybersikkerhed i Københavns Kommune [Webinar]

16. marts kl. 14-15
Med afsæt i trusselsbilledet og med fokus på indsatser, værktøjer og udviklingstendenser omhandler dette webinar cybersikkerhedstruslen på Danmarks største arbejdsplads, Københavns Kommune.