Opdatér dine medlemsdata hos Dansk IT - og få maksimal værdi ud af dit medlemskab

Du kan nu nemt og hurtigt opdatere dine medlemsdata hos Dansk IT. På den måde kan vi sikre, at du og alle foreningens 11.800 medlemmer får det faglige indhold, der matcher de faglige ønsker og behov bedst.

Medlemsdata

Dansk IT har i de senere år haft en markant fremgang i antallet af medlemmer – og fremgangen fortsætter for fuld styrke her i 2021. Som forening favner vi i dag stort set alle profiler inden for it og digitalisering: Fra it-chefer, projektledere og programmører til medarbejdere fra HR, salg og økonomi.

Vi tæller medlemmer fra både den offentlige og private sektor, fra store såvel som små organisationer - og der er også medlemmer, der er helt almindelige borgere, der ganske enkelt bare brænder for at engagere sig i den digitale agenda.

Dansk IT repræsenterer med andre ord alle danskere, der arbejder med og interesserer sig for it og digitalisering. I Dansk IT er det fagligheden og kompetencerne, der er omdrejningspunktet: Vi er kort fortalt et fagligt forum, der leverer kompetenceudvikling, viden og inspiration til medlemmerne.

Opdatér dine medlemsdata
Derfor vil vi også rigtig gerne vide mere om medlemmernes faglige interesser, så vi kan sikre, at I alle får den maksimale værdi ud af jeres medlemskab.

Som du måske har læst, har vi netop lanceret en ny videns- og læringsplatform med fokus faglig inspiration og kompetenceudvikling – vi kalder den DIT Akademi.

Når nu logger ind på DIT Akademi, har du mulighed for at opdatere dine medlemsdata. Du kan blandt andet sikre, at dit telefonnummer og din mailadresse er korrekt, så vores dialog med dig ender det rigtige sted. Samtidig kan du så også markere, hvor i landet, du bor, samt dine faglige interesserer.

Vil du f.eks. gerne vide mere om machine learning, blockchain og internet of things? Eller går dine faglige interesser snarere på digital dannelse, ledelse og governance? Eller vil du i virkeligheden bare gerne vide noget om alle de emner, Dansk IT har på programmet?

Uanset hvilke interesserer, du har, vil vi i Dansk IT gerne vide det. På den måde kan vi blive endnu bedre til at sikre, at du får det mest relevante indhold.

Det er vores ambition, at vi med udgangspunkt i de opdaterede medlemsdata i langt højere grad end i dag skal være i stand til at målrette og segmentere vores indhold til det enkelte medlem. På den måde kan vi sikre, at du får de artikler, videoer og Meet & Inspire-arrangementer, der bedst matcher det, du interesserer dig for.

Dansk IT opbevarer naturligvis dine medlemsdata sikkert og fortroligt. Du kan læse vores persondatapolitik her.

Sådan gør du
Når du vil opdatere dine medlemsdata hos Dansk IT, gør du ved at klikke på ”Log ind” i øverste højre hjørne på Dansk IT’s hjemmeside eller på DIT Akademi. Klik på dit navn og "rediger profil". Herefter kan du opdatere dine medlemsdata.

Du kan også anvende dette direkte link til at opdatere din profil.

Tak for hjælpen. Vi glæder os til at se dig snart igen hos Dansk IT – både virtuelt og fysisk.