EU samler viden om digitale kompetencer på fælles platform

Europæisk viden om digitale kompetencer bliver nu samlet ét sted og som tovholder på Dansk Digital Skills and Jobs Coalition bidrager Dansk IT til det fælles arbejde med at samle informationer, initiativer og ressourcer omkring digitale kompetencer på tværs af landegrænser.

Platformen er en one-stop-shop for information og initiativer om digitale kompetencer fra hele Europa, som kan hjælpe dig med at holde dig opdateret med de nyeste digitale færdigheder, projekter, god praksis og ressourcer; på både EU og nationalt niveau.

Den nye Digital Skills & Jobs Platform samler en forskelligartet gruppe af interessenter inden for digitale kompetencer fra alle lande i Europa, alt sammen ét sted - Digital Skills & Jobs Community. Ved at blive medlem af fællesskabet kan du få adgang til finansieringsmuligheder, finde projektpartnere, dele dit indhold og dine ressourcer og netværk med jævnaldrende og eksperter.

Den nye platform lanceres live på Facebook d. 20. maj kl. 11.00

Platformen tilbyder:

  • Indsigt i europæiske og nationale initiativer og aktioner inden for digitale færdigheder og job
  • Uddannelsesmuligheder og karriereudviklingsstøtte
  • God praksis, ekspertrådgivning, ressourcer og værktøjer
  • Data, forskningsbaserede fakta og tal
  • Finansieringsmuligheder
  • Nyheder, holdninger og begivenheder

Besøg Digital Skills & Jobs Platform

Senere på året vil Dansk IT lancere en tilsvarende dansk platform, hvor relevant indhold fra Danmark og resten af de europæiske lande samles.

DSJC Denmark


Nyhed - Tirsdag - d. 14-8-2018

DANSK IT er tovholder for nyt dansk-europæisk digitalt samarbejde

Samarbejdet har til formål at styrke de digitale kompetencer i Danmark igennem en tværfaglig koalition. EU-initiativet blev lanceret i 2016, og er allerede i fuld gang i blandt andet Sverige, Holland og Østrig.

Nyhed - Torsdag - d. 31-1-2019

Netop trådt i kraft: Ny koalition skal sikre danskernes digitale dannelse

Ny koalitionen har til opgave at sætte fokus på og yde støtte til de projekter, der styrker den digitale dannelse i Danmark. DSJC Danmark, digital skills and jobs coalition, er netop blevet lanceret på et konstituerende møde.