Rikke Hvilshøj stopper som adm. direktør i Dansk IT

Efter seks år som administrerende direktør i Dansk IT har Rikke Hvilshøj besluttet, at tiden er inde til at prøve noget nyt. Foreningen Dansk IT, der er inde i en god udvikling, skal derfor have en ny administrerende direktør, der kan føre foreningen videre på en spændende rejse.

Foreningen og interesseorganisationen Dansk IT skal have ny administrerende direktør.

Rikke Hvilshøj, der i de seneste seks år har stået i spidsen for Dansk IT, har efter nøje overvejelser besluttet, at tiden er inde til at give stafetten videre.

”Jeg har haft 6 fantastiske år i Dansk IT, men tiden er kommet, hvor jeg har brug for at kalibrere og finde ud af, hvad min næste færd i mit arbejdsliv er. Mit arbejdsliv har alle årene været i et relativt højt gear. Nu vil jeg give mig selv et pusterum og bruge den nødvendige tid at finde ud af, hvad næste skridt skal være. Jeg ved, at det får jeg ikke gjort i det daglige, når driften skal passes,” lyder det fra Rikke Hvilshøj.

”Det har ikke været en nem beslutning, for jeg har nydt at stå i spidsen for Dansk IT sammen med fantastiske medarbejdere, aktive medlemmer og en formidabel bestyrelse i ryggen,” forklarer Rikke Hvilshøj videre.

Bestyrelsesformand Lisa Herold Ferbing udtaler i den forbindelse:

”Jeg vil på vegne af bestyrelsen og hele foreningen Dansk IT gerne sige mange, mange tak til Rikke Hvilshøj for den store indsats, hun har ydet i de seneste seks år. Dansk IT har i dén grad rykket sig med Rikke Hvilshøj ved roret, og foreningen står i dag utroligt stærkt med medlemsfremgang og innovation og nytænkning på rigtig mange fronter.”

Igangsætter rekruttering af ny direktør

Lisa Herold Ferbing forklarer, at bestyrelsen nu igangsætter arbejdet med at finde ud af, hvem der skal tage over på direktørposten, når Rikke Hvilshøj stopper ved udgangen af februar.

”Dansk IT er inde i en meget positiv udvikling, så vi skal sikre, at vi finder den helt rette person, der kan hjælpe med at bygge videre på det fundament, der er skabt, og som kan være med til at føre Dansk IT videre på rejsen. Med en markant medlemsfremgang i de seneste år og mange nye positive tiltag, der skaber værdi for medlemmerne, er der lagt op til, at Dansk IT går en meget lys fremtid i møde. Nu skal vi finde ud af, hvem der skal stå i spidsen for det spændende arbejde fremover.”

Dansk IT har i de seneste år fået markant flere medlemmer og nærmer sig i dag 13.000 medlemmer. Foreningen, der har eksisteret siden 1958, har i de senere år igangsat en række nye initiativer til gavn for medlemmerne. Senest har Dansk IT under coronapandemien udviklet og lanceret en digital læringsplatform, DIT Akademi, hvor medlemmerne kan styrke deres digitale kompetencer og få ny inspiration og viden.

Om Dansk IT

Dansk IT er en uafhængig interesseorganisation og et fællesskab for it-professionelle. Her kan du sætte fokus på din karriere gennem fortsat kompetenceudvikling og deltagelse i Danmarks største it-faglige netværk. Dansk IT arbejder for at fremme og understøtte it, hvor dette skaber værdi for samfundet og den enkelte. At samle, styrke og udvikle it-brugere og it-professionelles kompetencer og faglighed. Og på et uafhængigt grundlag varetage samfundets og medlemmernes it-interesser.