OffDig 2021 er i fuld gang på offdig.dk

Danmarks største konference om offentlig digitalisering har allerede været i gang i flere måneder. Udover konferencen i Musikhuset Aarhus d. 6. – 7. september, får du som deltager også adgang til et hav af online events, der kan styrke dine digitale kompetencer gennem hele året.

Som andre store events i landet, har OffDig 2021 måtte ændre kurs grundet Covid-19. Men hvem siger, det er en dårlig ting? Konceptet er redefineret, og uden at gå på kompromis med det store, indholdsrige program, er der skabt et solidt koncept for dig, der ser frem til at mødes på OffDig i Aarhus, og dig, der sætter pris på fleksibilitet og vidensdeling året rundt.

Siden starten af året, har offdig.dk fungeret som en event-platform, der ugentligt præsenterer nye online events i form af keynotes, krigshistorier, cases, dialog og networking med fuld fokus på digitalisering i den offentlige sektor – og det kan du se frem til resten af året. OffDig-programmet er i år fordelt ud over hele året, og det giver OffDig’s programkomité mulighed for at være mere aktuelle i programplanlægningen.

Hop selv ind på offdig.dk og gå på opdagelse i OffDig-universet. Du finder både et fremadskuende program men også et videotek, med de allerede mange afholdte events. Er der events, du ved, du ikke kan se live, kan du altid se dem fra videoteket, når det passer dig. Videoteket byder også på få udvalgte OffDig-events, der ligger frit tilgængeligt for de nysgerrige.

Tema: Bæredygtig udvikling

Hver tredje måned skifter vi tema, og fra maj-juli kan du se frem til events om grøn digitalisering, hvor vi gennem cases, keynotes, krigshistorier og dialog tager digitaliseringens rolle op i forhold til FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. Det handler om klima og miljø, men også om hvad der ellers kan og skal gøres for at løse de større problemer i verden. Vi ser blandt andet på, hvordan teknologi og digitalisering kommer os til gavn i forhold til demokratisering, uddannelse og partnerskaber.

I takt med at Danmark åbner op og forsamlingsloftet fjernes, kan vi i de kommende måneder også invitere til fysiske events. Det første fysiske event bliver d. 10. juni i Dansk IT's gårdhave.

I juni kan du blandt andet glæde dig til:

  • 9. juni: Keynote - Solving Public Problems, v. Beth Noveck, Professor, The GovLab. Læs mere.

  • 10. juni (fysisk event): OffDig i det grønne, v. Jens Nielsen, World Climate Foundation, Christian Ingemann, Tænketanken Mandag Morgen m.fl. Læs mere.
  • 22. juni: Cases med gnist - Geodata og kunstig intelligens skal finde nye grønne løsninger - cases fra hackaton. Læs mere.

Sikr din plads nu

Vi er mange, der glæder os til at ”komme tilbage” i Musikhuset Aarhus d. 6. – 7. september, og da konferencen fortsat vil være præget af Covid-19 restriktioner, kan vi ikke garantere, at vi kan lukke alle ind. Der vil højst sandsynligt blive et maks på antal deltagere, så du skal ikke vente for længe med at sikre dig din OffDig-billet. 800 forventningsfulde deltagere har allerede tilmeldt sig, og det tikker løbende ind med nye tilmeldinger. Tilmeld dig her.

OffDig på sociale medier

Deltag i debatten og hold dig opdateret om OffDig 2021 på de sociale medier året rundt. Gør som mere end 3.000 andre med interesse for offentlig digitalisering og meld dig ind i OffDig's LinkedIn-gruppe. Du kan også følge OffDig på Twitter og benytte #offdig.

Indhold - Onsdag - d. 28-10-2020

OffDig 2024