Velkommen til OffDig 2021: Ambitiøs fysisk konference og ny digital platform med viden og inspiration i hele 2021

Bliv en del af OffDig-universet og hold dig opdateret året rundt med fagligt indhold, invitationer til fede hybride events og en fysisk konference i Musikhuset Aarhus. OffDig 2021 starter nu.

OffDig er Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du bliver opdateret og præsenteret for de nyeste trends og projekter inden for offentlig digitalisering i både ind- og udland. Networking og erfaringsudveksling er en stor del af konferencen - udvid dit netværk med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen.

Fysisk konference og OffDig-univers

OffDig 2021 giver dig først og fremmest mulighed for at deltage på den fysiske konference i Aarhus den 6. – 7. september. Derudover får du adgang til et digitalt mødested og et fagligt fællesskab, som vi kalder OffDig-universet. Her sørger vi for, at du får indsigt i relevante cases og fagligt indhold, der er med til at give dig kompetencerne til at tackle digitale udfordringer nu og i fremtiden. Konkret vil vi invitere dig til en lang række virtuelle og hybride events gennem året.

Der vil på den fysiske konference den 6. - 7. september være en begrænsning på antal deltagere. Det er derfor vigtigt, at du ikke venter for længe med at tilmelde dig, hvis du vil sikre dig en plads på konferencen. Jo før du tilmelder dig, jo mere vil du i øvrigt få ud af det, da OffDig-universet giver dig relevant indhold allerede fra starten af året. Vi åbner op for tilmelding i uge 3.

Året inddeles i fire hovedtemaer:

  • Den digitale borger
  • Bæredygtig udvikling
  • Digitale visioner
  • Teknologi og innovation

Under hver af de fire hovedtemaer behandles 10 undertemaer, så vi har noget for alle i målgruppen. 

Som deltager på OffDig 2021 får du:

  • Deltagelse på fysisk konference den 6. – 7. september i Musikhuset i Aarhus, hvor du vil opleve politiske, strategiske og teknologiske debatter, dialog-sessions og mulighed for at netværke.
  • Adgang til minimum ét hybrid case-event hver måned i hele 2021. Du bestemmer selv, om du vil deltage fysisk eller online.
  • Online keynote-oplæg og krigshistorier med efterfølgende dialog med talerne.
  • Løbende indhold i form af cases, webinarer, keynotes, artikler, podcast eller lign. på platformen.
  • Nyhedsbreve med præsentation af indhold.
  • Adgang til et intuitivt online-arkiv med alt indhold, som du kan tilgå, lige når det passer dig. 

Indhold - Mandag - d. 6-9-2021

OffDig 2021