Programmet er klar til OffDig 2021

Den 6. - 7. september vil Musikhuset Aarhus endnu engang danne rammerne for årets OffDig, og vi er mange, der glæder os til de velkendte rammer. Du får et indholdsrigt, fagligt og socialt program med interessante cases, veloplagte debattører og et helt nyt sundhedsspor med fuld fokus på digitalisering i den offentlige sektor.

Det har været noget anderledes at planlægge Danmarks største konference om offentlig digitalisering i år - OffDig, der under normale omstændigheder samler 1.700 mennesker til et tætpakket program i Musikhuset Aarhus i marts. Det tætpakkede program, får du stadig, og generelt gør vi alt, hvad vi kan, for at afholde OffDig på normal vis, hvilket på nuværende tidspunkt ser lyst ud - og vi glæder os til at se jer!

Svend Brinkmann, Anne Marie Engtoft Larsen, Karen Melchior m.fl.

OffDig 2021 består som altid af en række temaer og forskellige formater. Indtil nu har en del af årets program været afviklet online på offdig.dk, især sessioner med keynotes, krigshistorier og cases. På konferencen vil du opleve de samme formater, men et større fokus på sessioner med dialog, interaktion og netværk - og du kan godt begynde at glæde dig til nye spændende vinkler og projekter med fuld fokus på offentlig digitalisering.

Med cases som 'Gode erfaringer med bots' og 'Dialog som vej til flere grønne åbne data', kigger vi nærmere på succeshistorierne, men du får også præsenteret oplæg som 'Offentlige fuck-ups - når et it-projekt går galt'. Debatterne kan du også se frem til, heriblandt 'Skal vi digitalisere for enhver pris?' og 'Krig eller kærlighed mellem EU og tech giganterne'.

Du finder også interessante keynotes og veloplagte debattører i programmet såsom samfundsdebattør og professor, Svend Brinkmann, forfatter Dennis Nørmark, MF, Karsten Lauritzen, Tech-ambassadør, Anne Marie Engtoft Larsen, Europaparlamentsmedlem Karen Melchior og mange flere.

Stort fokus på sundhedsområdet

Det seneste år er der sket enormt meget på sundhedsområdet, og det er der taget højde for i programlægningen. På konferencens første dag er der dedikeret et helt spor til oplæg og cases udelukkende fra sundhedsområdet. Indholdet på dette spor laves i samarbejde med Danske Regioner, og du kan blandt andet spotte disse cases og debatter i programmet: 'Hvad har covid-19 lært os om sundhedsvæsnets digitale infrastruktur?', 'Hvordan ser en digital sundhedsreform ud?' og 'Virtual Reality til behandling, forebyggelse og social rehabilitering af borgere'.

Se hele programmet her.

Festmiddag og hemmelig gæsteoptræden

Den første dag på konferencen kan du glæde dig til en aften med middag og efterfølgende fest i Musikhuset. Efter et hårdt år for hele restaurationsbranchen, har Dansk IT valgt at støtte flere af restauranterne i Aarhus netop denne aften. Det betyder, at du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige nærtliggende restauranter, som byder på hver deres menu og koncept. Efter middagen mødes vi i Musikhuset igen, hvor vi kan afsløre, at der vil være live-band og en hemmelig gæsteoptræden, så du kan godt glæde dig. Læs mere om aftenen her.

En ny måde at være på OffDig

Der er heldigvis fart på Covid-19 vaccinationerne, og når vi når september, krydser vi fingre for at alle er vaccineret. Vi har alligevel valgt, at etablere forskellige forholdsregler, og vi vil naturligvis følge regeringens gældende restriktioner, så vi kan afholde en god og sikker konference. Programmet er i år med færre spor end normalt (7 stk.), og vi lægger forskudte pauser ind i løbet af dagen, hvilket skaber mere plads i udstillerområdet og på gangarealerne. Og så vil forplejning og frokost blive serveret i portionsanretninger.

Vi er allerede mange tilmeldte, og vi nærmer os et punkt, hvor vi skal skrive folk på venteliste. Er du én af dem, der ikke får en plads på konferencen, eller foretrækker at se med hjemmefra, så kan du i år se frem til, at der streames live fra konferencen. Det vil ikke være alle sessioner, du kan se live, men du kan til gengæld finde dem alle i videoteket efterfølgende – uanset om du deltager i Aarhus eller ej. Tilmeld dig her.