Dansk IT lancerer stor kampagne: Skal tiltrække nye medlemmer og styrke danskernes digitale kompetencer

Med udgangspunkt i DIT Akademi søsætter Dansk IT en kampagne, der skal tiltrække nye medlemmer og dermed være med til at styrke endnu flere danskeres digitale kompetencer. Se de nye kampagnevideoer her.

DIT Akademi til alle medlemmer

Med udgangspunkt i DIT Akademi, som alle medlemmer af foreningen har adgang til, sætter Dansk IT nu gang i en stor kampagne, der skal tiltrække nye medlemmer. Ved at tiltrække flere medlemmer vil Dansk IT på sigt kunne være med til at styrke endnu flere danskernes digitale kompetencer.

DIT Akademi er en læringsplatform for alle, der arbejder med it og digitalisering. På platformen får man adgang faglig udvikling og nye digitale kompetencer. Det sker bl.a. i form af de mange Meet & Inspire-arrangementer, et omfattende videotek, e-learning, artikler og live-streaming fra diverse konferencer. Kort sagt klæder DIT Akademi dig på til fremtidens arbejdsmarked.

Tidligere i år blev platformen gjort frit tilgængelig for de over 12.000 nuværende medlemmer af Dansk IT. Med den nye kampagne for DIT Akademi håber Dansk IT at kunne tiltrække endnu flere medlemmer til foreningen.

Der kommer i løbet af de kommende måneder til at køre annoncer og videoer på blandt andet de sociale medier, der vil lede trafik ind til en ny kampagneside på akademi.dit.dk/bliv-medlem

Ny kampagne skal tiltrække flere medlemmer

Med den nye kampagne kan alle danskere få en 14 dages gratis prøveperiode med adgang til DIT Akademi.

Det tager kun to minutter at oprette sig som prøve-bruger, og så kan man snuse til alt det spændende indhold på DIT Akademi, inden man beslutter sig for, om man vil forblive en del af Dansk IT og dermed bevare adgangen til DIT Akademi.

Hvis du allerede er medlem af Dansk IT, har du naturligvis fuld adgang til DIT Akademi. Hvis du kender personer, som, du mener, også bør være medlem af Dansk IT, og som vil kunne have gavn af at anvende DIT Akademi, må du meget gerne hjælpe med at sprede budskabet om den nye mulighed for 14 dages gratis prøveperiode.

Du kan se den nye kampagneside på akademi.dit.dk/bliv-medlem

Herunder kan du se vores to nye kampagnevideoer: