Det skrev pressen om OffDig 2021

OffDig 2021 tiltrak 1.400 deltagere til et væld af faglige debatter, keynotes og workshops om offentlig digitalisering. Begivenhederne blev dækket intenst af flere danske medier. Her er et overblik over nogle af artiklerne.

OffDig 2021

Da Dansk IT's OffDig 2021-konference løb af stablen med 1.400 deltagere i Aarhus, førte det ikke bare til livlig aktivitet på sociale medier som Twitter - også de traditionelle medier var på pletten og dækkede konferencens faglige debatter, keynotes og workshops.

Herunder er et overblik over nogle af de artikler, der har været bragt i forbindelse med OffDig indtil videre. De fleste af artiklerne kræver login

 

Fantasternes tid er forbi: Nu diskuterer vi værdiskabende digitalisering (DigiTech)
Efter flere år med indlæg om teknologiens uendelige muligheder, beviste konferencen OffDig på to dage, at det digitale Danmark nu retter blikket mod værdiskabelse, etik og sikkerhed.

Læs artiklen

Et godt fundament er afgørende for det offentliges fremtidige digitalisering (IT Watch)

Fundamentet skal være på plads, hvis den offentlige sektor fremover skal rykke sig videre, når det gælder digitalisering. Sådan lyder budskabet fra både Danske Regioner og Digitaliseringsstyrelsen, inden en ny fællesoffentlig digitaliseringsstrategi lander. Selv om Danmark er på vej, er der stadig langt igen, lyder det.

Læs artiklen
 

Massiv kritik af offentlige it-projekter fører til problematisk forsigtighedskultur (IT Watch)
Mediernes dækning af offentlige it-projekter er alt for kritisk, mener Karsten Lauritzen (V). Den løbende kritik kan føre til, at det offentlige opbygger en skadende og fordyrende forsigtighedskultur, lyder det.

Læs artiklen

Har offentlige it-projekter for svære vilkår? "Det er skatteyderne, der betaler, og der er meget på spil" (DigiTech)

“Alle kender det der med tidsplaner, der bliver skudt. Og det er jo sjældent, at de bliver skudt tættere på.”

Sådan indledte chefkonsulent Jesper Poulsen-Hansen fra Københavns Kommune sit oplæg på ugens Offdig-konference i Aarhus, hvor store dele af digitaliserings-Danmark var samlet for at diskutere, hvor digitaliseringen skal hen i det kommende år.

Læs artiklen

Professor vil have mere open source i det offentlige (Version 2)

Mulighed for at kigge med i koden kan modvirke udbredt skepsis i befolkningen overfor det offentlige Danmarks databehandling. Sådan lyder det fra en professor i datalogi og en repræsentant fra offentligt open source-samarbejde.

Læs artiklen

Årets vindere af Digitaliseringsprisen er fundet (IT Watch)

Fem offentlige it-projekter, der har skilt sig særligt ud i det seneste år, er udpeget som vindere af Digitaliseringsprisen 2021.

Læs artiklen

Årets Offdig-konference skydes i gang i Aarhus (IT Watch)

Omkring 1600 deltagere vil mandag og tirsdag gæste Musikhuset i Aarhus, når Dansk IT afholder Offdig-konferencen. Her vil digitalisering i den offentlige sektor blive debatteret ved en stribe af forskellige oplæg, taler og workshops.

Læs artiklen

Rikke Hvilshøj: "Folk er rigtig sultne efter at mødes" (IT Watch)

Det har været stort set umuligt at networke i branchen under coronakrisen, men nu er der lysere tider på vej. Hos Dansk IT ser adm. direktør Rikke Hvilshøj frem til igen at kunne samle medlemmerne til fysiske konferencer og kurser, for de virtuelle arrangementer kan langt fra hamle op med de fysiske, lyder det.

Læs artiklen

 


offdig-2021

Nyhed - Fredag - d. 10-9-2021

OffDig 2021 satte gang i Twitter: Se tweets fra konferencen

I løbet af de to dage OffDig 2021 foregik i Musikhuset i Aarhus nåede de aktive deltagere at få #offdig til at trende på Twitter.
offdig-2021

Nyhed - Fredag - d. 10-9-2021

OffDig 2021 i billeder

Se eller gense højdepunkter fra OffDig 2021.