Dansk IT og Finansforbundet går sammen om virtuel konference

Det går rigtig stærkt med automatisering af arbejdsprocesser i finanssektoren - og det vil kun fortsætte for fremtiden. Dansk IT og Finansforbundet afholder derfor en 4-timers virtuel konference med fuld fokus på automatiseringens mange muligheder.

Banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber og pensionsselskaber - hele finanssektoren er ramt af digitaliseringen, der blæser derudad for fuld kraft. Og det er da også med at udnytte de mange muligheder. Automatisering kan gøre forretningen mere effektiv, spare virksomheden for en masse penge og øge kvaliteten af arbejdet, og det er blot for at nævne nogle af de mange fordele.

Men udover at åbne op for unikke muligheder for fremtiden, kan det medføre betydelige ændringer både for dig, der er ansat i sektoren og dig, der er bruger af sektoren.

Finansforbundet som hovedsponsor

Dansk IT og Finansforbundet, der til daglig har et tæt og stærkt samarbejde, går sammen om at afholde Automatisering i den finansielle sektor - en 4 timers virtuel finanskonference, der stiller skarpt på de mange muligheder, fordele og udfordringer ved kunstig intelligens i finanssektoren.

Steen Lund Olsen, næstformand i Finansforbundet, mener, at det er vigtigt med konferencer som denne.

- Automatisering i den finansielle sektor har stået på i rigtig mange år, og finanssektoren er oftest den sektor, som er blevet udråbt for at være længst fremme. Arbejdsopgaver ændrer sig, de bortfalder og der kommer nye til, og det kræver i stor stil at medarbejderne, herunder vores medlemmer i den finansielle sektor, skal kunne følge med i det.

- Det er blot en af grundene til, at vi har valgt at være med som hovedsponsor på konferencen, udtaler Steen Lund Olsen.

Bliv klogere: Keynotes og workshops

Vil robotten overtage mit job? Hvilke arbejdsopgaver vil give størst værdi at automatisere? Hvordan kommer vi godt i gang? Keynotes-oplæg, workshops og diskussioner om spørgsmål som disse vil sørge for, at du bliver klogere. Blandt de tre workshops, vælger du den, du foretrækker: "Fremtidens finansielle rådgiver", "Håndtér testdata" eller "RPA på mindre end to timer".

Konferencen vil også stille skarpt på, hvordan arbejdsopgaver kan automatiseres på en måde, der både er til fordel for den ansatte og virksomheden. Som medarbejder bør du ikke frygte robotterne, men se udviklingen som en spændende mulighed. Du vil kunne vinke farvel til kedelige, rutineprægede arbejdsopgaver, som robotten alligevel kan gøre både hurtigere og bedre - og det vil frigive tid til nye interessante opgaver, som kan resultere i endnu mere værdi for virksomheden - og kunderne.

Virtuel deltagelse

Konferencen, der oprindeligt skulle have været afholdt fysisk, afholdes udelukkende virtuelt gennem platformen Zoom. Du kan altså sætte dig godt til rette derhjemme og blive klogere fra 1. række. Det betyder også, at fordi omkostningerne på venue mv. er sparet, er prisen reduceret markant, og du kan derfor deltage til en billig pris.

Uanset om vi mødes fysisk eller online, har Dansk IT stor fokus på at gøre konferencen til en involverende oplevelse. Vi starter og slutter med at mødes i plenum, og undervejs vælger du én af de tre workshops, som afholdes i hvert sit online ’Breakout Room’.

- Workshopdelen er en stor del af denne konference, og i stedet for at erstatte dem med for eksempel flere oplæg, besluttede vi os for at afholde de tre workshops via disse Breakout Rooms. Her vil deltagerne være delt op i tre mindre grupper, og moderatorerne vil sørge for at skabe god plads til inddragelse og dialog.

- Det er vigtigt for os, at deltagerne får en god faglig formidling, føler sig hørt, involverede og får ligeså meget med hjem, som de ville have gjort ved en fysisk tilstedeværelse. Der er også lagt korte pauser ind undervejs i programmet, så deltagerne kan dele viden og erfaringer med hinanden der, hvis de har lyst til det, udtaler Hans Ravnkjær Larsen, konferencechef i Dansk IT.