IT-advokater: Cybertruslen er en global industri og COVID-19 gør ondt værre

Alle brancher bør holde sig opdateret på Cyber Security - og det gælder ikke mindst for det juridiske område. Bliv klogere her og på årets IT Jura konference, hvor Cyber Security er en stærk del af programmet.

IT Jura 2020 har løftet sløret for et stærkt og vigtigt program, som er målrettet dig som advokat, it-jurist eller lignende. De respektive oplæg og temaer, der præger programmet, er nøje udvalgt i planlægningen - og Dansk IT's fagråd for IT og Jura var ikke i tvivl om, at der blandt andet skulle fokus på Cyber Security.

Konferencen afholdes i år virtuelt fordelt over tre dage: 6. november, 27. november og 4. december - alle dage fra kl. 12.00 - 14.00. Du optjener 6 kursuslektioner.

Allerede fredag den 6. november er Cyber Security på programmet, hvor Christel Teglers, advokat, Kromann Reumert og Søren Skibsted, partner, Kromann Reumert, vil give os en grundig opdatering på området. Se hele programmet her

Dansk IT har talt med Christel Teglers og Søren Skibsted om, hvorfor det er vigtigt, at lytte godt efter når de er på.

Hvad er de tre vigtigste pointer ved jeres oplæg: 'Update på Cyber Security'?

  1. Cybertruslen er vokset til en hel global industri de senere år, og trusselsbilledet er markant forværret under COVID-19.
  2. Cybersikkerhed og cyberrobusthed er vejen igennem den accelererende digitale transformation, der øges i takt med udbredelsen af Industri 4.0-teknologier.
  3. Håndtering af cyberrisici er en risikostyringsopgave, der går på tværs af organisationen.

Hvorfor er det vigtigt for deltagerne at få den opdatering?

- Det er vigtigt for at forstå cyberrisici i konteksten af virksomhedens risikoprofil, og kunne vurdere dels behovet for cybersikkerhed, dels hvornår man - formodentlig - har gjort nok. Samtidig er det vigtigt, for at topledelsen kan leve op til sit ledelsesansvar (risikostyring og kontrol), og for at organisationen kan sikre compliance med kontraktuelle og regulatoriske forpligtelser. 

- Derudover handler det - måske vigtigst af alt - om konkurrencedygtighed: Teknologi er mere end nogensinde før afgørende for virksomheders fremtidige succes, og udnyttelse af konkurrenceafgørende teknologi forudsætter digital sikkerhed og cyberrobusthed.  

Målgruppen for konferencen er:
Advokater, jurister, fuldmægtige, partnere, konsulenter i advokatbranchen, jura-studerende og alle, der interesserer sig for IT-jura og ønsker et overblik og en opdatering på området.

Læs mere om konferencen, se programmet og tilmeld dig her:

Indhold - Fredag - d. 6-11-2020

IT Jura 2020: Køb adgang til videotek