Sådan står det til med digital modenhed og finansiel performance i danske SMV'er

I hvor høj grad fører en øget digitalisering til bedre økonomiske resultater i danske SMV'er? Det bliver kortlagt i en ny undersøgelse blandt 444 danske virksomheder. I denne podcast taler vi med Anne Louise Lind og Clara Maria Jacobsen, der står bag undersøgelsen.

SMV

I denne episode handler det om digitalisering i de små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Anne Louise Lind og Clara Maria Jacobsen står bag en ny kandidatafhandling fra Copenhagen Business School. De fik et 12-tal for at undersøge den digitale modenhed og finansielle performance i 444 danske SMV'er.

Derfor inviterede vi dem ind til et interview om digitaliseringen i danske SMV'er for at få et indblik i konklusionerne i deres rapport.

Hør podcasten:


Du kan høre alle episoder af Tech og strategi i øjenhøjde og abonnere på podcasten på dit.dk/podcast eller i din foretrukne podcast-app.


Guide til SMVer i digitalisering

Nyhed - Onsdag - d. 12-12-2018

Guide til digitalisering af SMV'er: Massivt efterslæb at indhente

DANSK IT's erhvervsudvalg udsender en guide til digitalisering af små og mellemstore virksomheder. Guiden kommer på et tidspunkt, hvor flere undersøgelser viser, at det danske SMV-lag halter alvorligt bagefter med digitaliseringen. Udgivelsen er derfor tænkt som det opslagsværk, som iværksætteren slår op i, når vedkommende er i tvivl om, hvordan digitalisering kan bruges til at videreudvikle forretningen.