IT Jura konference med nyt spændende koncept

Det er ikke nogen hemmelighed, at det nye koncept for den årlige IT Jura konference er udarbejdet med øje for Covid-19 forholdene. Det er dog langt fra ensbetydende med, at konceptet ikke er lige så stærkt som altid – tværtimod, du får mere indhold og til en billigere pris.

Der er stolte traditioner omkring den velbesøgte IT Jura konference, der i år afholdes for 21. gang - og dem går Dansk IT ikke på kompromis med selvom 2020 er et anderledes år.

Konferencen afholdes i år virtuelt fordelt over tre fredage: den 6. november, 27. november og 4. december, alle dage fra kl. 12.00 - 14.00. Du får som altid et skarpt program og kan i år opleve konferencen on demand. Den samlede konference svarer til 6 kursuslektioner. Tilmeld dig her.

Men hvorfor dele konferencen op over tre dage?

Camilla Lerbech Dworsky er projektleder på konferencen, og har i et tæt samarbejde med Dansk IT’s fagråd for IT og Jura, udarbejdet konceptet.

- Da vi ved, hvor svært det kan være, at skulle afsætte en hel dag til en online konference, har det været vigtigt for os, at gøre programmet fleksibelt for dig som deltager. Ved "kun" at skulle afsætte to timer tre forskellige dage, giver det dig god plads til at passe dit arbejde, samtidig med at du kan være en del af IT Jura 2020 og få den faglige it-retlige opdatering, som konferencen giver.

  

Du får især 3 fordele 

Med det nye koncept, er der især tre fordele, som en fysisk konference normalt ikke giver. 

Oplev konferencen on demand
Du kan se konferencens indhold lige når det passer dig. Alle oplæg streames og gemmes i et videotek, som du kan tilgå både under og efter konferencen er slut. Så er der én af dagene, du ikke kan deltage online, vil du altid kunne streame oplæggene senere.

Få det hele med + lidt ekstra
Da konferencen streames får du rent faktisk mulighed for at opleve alle oplæg på konferencen, hvilket normalt ikke er muligt på den klassiske IT Jura konference, hvor du vælger imellem flere sessioner. Derudover udarbejdes der bonusmateriale i form af relevante oplæg, podcast mv. til videoteket.

Spar på pris og tid
I år sparer Dansk IT på kost- og lokaleomkostninger, og det kommer selvfølgelig dig til gode. Du får derfor billetten til cirka halv pris. Og ja, du står godt nok selv for frokosten, men du sparer til gengæld tid på at tage frem og tilbage - og du kan tilmelde både dig og din kollega for den samme pris af én normalpris.

Programmet byder på disse oplæg

Glæd dig til oplæg om Cyber Security, Schrems II, K04, persondata og Cloud Computing, og sidst men ikke mindst får du en grundig opdatering på årets vigtigste it-retlige begivenheder fra Henrik Udsen, professor, Københavns Universitet.

Du kan læse meget mere om konferencen, se programmet mv. her:

Indhold - Fredag - d. 6-11-2020

IT Jura 2020: Køb adgang til videotek