Velkommen til Dansk IT’s nye kursusside

Dansk IT er stolte af og begejstrede for at kunne præsentere foreningens nye kursusside. Med nyt design og nye funktioner er kursussiden blevet meget mere brugervenlig og indbydende.

Dansk IT har fået ny kursusside

Som du måske har bemærket, har Dansk IT’s kursusside fået et visuelt løft. 

Med et nyt, frisk og brugervenligt design, en forbedret navigation, en mængde nyt indhold og nye funktioner og en bedre produktkategorisering er det nu nemmere end nogensinde før at danne sig et overblik over Dansk IT’s mange kurser og eksamener. 

Dansk IT’s digitale konsulent, Christian Askjær, har stået i spidsen for udviklingsprojektet som art director. Han fortæller her om tankerne bag det nye design:
-Nøgleordene for projektet har været brugervenlighed og design. Fokus har været at skabe den bedst mulige brugerrejse i et moderne design. Uanset om man er førstegangsbesøgende eller flittig bruger, skal oplevelsen være gnidningsfri og strømlinet. Vi har derfor forsøgt at gøre indholdet på kursussiden endnu mere nærværende, så du hurtigt finder det, du leder efter.

Sæt fokus på din karriere gennem fortsat kompetenceudvikling 
Dansk IT har i mange år udbudt en lang række kvalitetskurser og internationalt anerkendte certificeringer. Historisk set har kurserne været målrettet it-professionelle, men med udgangspunkt i teknologiens udbredelse og den øgede digitalisering i samfundet udbyder Dansk IT i dag et langt bredere udvalg af kurser. På den måde kan vi også tilbyde faglig udvikling for de mange danskere, der ikke har en it-faglig baggrund, men hvis arbejde og dagligdag i stigende grad indebærer digitale løsninger og derfor også et behov for digitale kompetencer.   

Dansk IT har fået ny kursusside


En masse nye kurser er på vej 
Vi udvider hele tiden vores kursuspalette. Vi lancerer meget snart en række certificeringskurser inden for blandt andet Agile Scrum, DevOps, Data Protection Officer, Lean IT og SIAM. Hold dig opdateret på dit.dk eller i Dansk IT’s ugentlige nyhedsbrev

Hvor er det, jeg søger?  
Ud over det visuelle løft og justerede fokusområder har vi ryddet op og flyttet rundt. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du ikke kan finde eller har spørgsmål og/eller kommentarer.

Vi håber, du synes om vores nye hjemmeside, og ønsker dig en god rundtur på sitet. 
Gå på opdagelse her og find det kursus, der sætter skub i din karriere. 

Det kan du se frem til i 2020
Dansk IT har skudt 2020 godt i gang med en masse nye aktiviteter og projekter. Ifølge Christian Askjær er der meget, som særligt brugerne af vores hjemmeside kan at se frem til i år:
-Vi er midt i en transformation. Det nye design skal på sigt rulles ud på resten af dit.dk. Fokus i 2020 bliver Dansk IT’s netværksgrupper, forklarer Christian.