Meet & Inspire rykker online – kom med

I sidste halvdel af 2020 flytter Dansk IT alle Meet & Inspire-arrangementer online. Her involverer, inspirerer og inviterer vi dig til debat og dialog.

Dette gør vi blandt andet gennem et skarpt nyt video set-up og ved at have fokus på spørgsmål fra dig som deltager både før, under og efter oplægget samt give mulighed for at blive hængende online og snakke videre efter webinarene, hvor du kan møde andre deltagere og oplægsholdere.

Derudover vi vil omfavne det digitale format og udnytte alle de muligheder, som det giver os i forhold til højkvalitetsoptagelser, der kan ses efterfølgende. Har du derfor ikke plads i kalenderen til at være med på et planlagt møde så meld dig endelig til alligevel og giv os besked om, at du i stedet ønsker optagelsen tilsendt.

Vi har masser af spændende indhold på programmet indenfor emnerne AI, it-sikkerhed, Power BI, forandringsledelse og datakundskab – listen af arrangementer vokser hele tiden.

Som altid er du velkommen til at kontakte os på meetinspire@dit.dk, hvis du har forslag til emner eller andre spørgsmål.

Dansk IT ønsker dig et spændende og inspirerende efterår.