9 EA-kurser i efteråret

Opkvalificer dine kompetencer indenfor Enterprise Arkitektur.

Arbejder du med Enterprise Arkitektur, er der rig mulighed for at løfte dine kompetencer indenfor området og hente ny viden, der kan omsættes til handling, på et af Dansk IT's kurser, certificeringer eller uddannelser, der afholdes i efteråret. Der er åbent for tilmelding. 

EA-kurser i efteråret

Arkitekturstyring

Kurset arkitekturstyring er til dig, der har behov for systematisk at styre sammenhængen mellem forretnings- og it-arkitektur for at understøtte forretningens behov.

Næste afholdelsesdato: Den 28. - 29. september 2020
Læs mere og tilmeld dig her.

BIAN - Banking Industry Architecture Foundation Certification  

Kurset er for dig, der arbejder som it-arkitekt i banksektoren. Du bliver certificeret i rammeværket, BIAN, som anvendes i rigtig mange banker verden over.

Næste afholdelsesdato: Den 5. - 6. oktober 2020
Læs mere og tilmeld dig her.

Dansk IT Arkitektur Certificering™ Foundation

Denne certificering repræsenterer introduktionsniveauet for Dansk IT´s certificeringsmodel i IT-arkitektur. Som deltager får du et bredt fælles afsæt og bedre kommunikation for IT-arkitekter og andre som har berøring med IT-arkitektur.

Næste afholdelsesdato: Den 17. til 19. august 2020
Læs mere og tilmeld dig her.

Dansk IT Arkitektur Certificering™ Enterprise Arkitekt Practitioner

Denne certificering bygger videre på ovenstående Foundation certificering. Få en grundlæggende viden og overblik over de forskellige typer af arbejde, der udføres som Enterprise Arkitekt.

Næste afholdelsesdato: Den 17. august til 1. september 2020
Læs mere og tilmeld dig her.

Dansk IT Arkitektur Certificering™ Teknologi Arkitekt Practitioner

Certificeringen for Teknologi Arkitekt Practitioner bygger videre på Foundation certificeringen. Som deltager lærer du at beherske teknologiarkitektens ansvarsområder og anvende relevante metoder og værktøjer til løsning af opgaver i praksis.

Næste afholdelsesdato: Den 1. - 4. september 2020
Læs mere og tilmeld dig her.

Dansk IT Arkitektur Certificering™ System Arkitekt Practitioner

Denne certificering bygger videre på Foundation certificeringen. Som deltager får du kendskab til anvendte arkitektur designmetoder og standarder, der sikrer at applikation og infrastruktur passer sammen.

Næste afholdelsesdato: Den 25. - 28. august 2020
Læs mere og tilmeld dig her.

Dansk IT Arkitektur Certificering™ Enterprise Arkitekt Master

Denne certificering er det afsluttende og videregående niveau for Dansk IT’s certificeringer. Formålet med masteruddannelsen er, at Enterprise Arkitekten skal kunne demonstrere og bevise sine evner som Enterprise Arkitekten i praksis.

Næste afholdelsesdato: Annonceres snarest
Læs mere og tilmeld dig her.

Enterprise Arkitektur

Bliv certificeret i TOGAF med kurset Enterprise Arkitektur. Kurset introducerer dig til TOGAF, verdens førende rammeværk til enterprise arkitektur. Kurset forbereder dig til den internationalt anerkendte TOGAF 9.2 certificering hos The Open Group.

Næste afholdelsesdato: Den 24. - 27. november 2020
Læs mere og tilmeld dig her.

Løsningsarkitektur

Kurset er for dig, der gerne vil lære, hvordan man arbejder systematisk med it-systemers løsningsarkitektur og som gerne vil introduceres til en række praktiske værktøjer til at analysere og udarbejde løsningsarkitektur, der imødekommer forretningens behov.

Næste afholdelsesdato: Den 1. - 3. december 2020
Læs mere og tilmeld dig her.