2020 har sat turbo på innovationen hos Dansk IT

Året blev på alle måder et helt andet end nogen havde forestillet sig. Alligevel har Dansk IT formået at vende situationen til noget positivt. Her får du årets nytårshilsen fra Rikke Hvilshøj og Lisa Ferbing.

Sikke et år. 2020 blev et år, hvor vi i Dansk IT satte os på krise-tigerens ryg. Intet blev, som vi havde planlagt, men vi er kommet igennem 2020 med alle de kræfter, vi har kunnet mobilisere og med stor velvilje og forståelse hos vores medlemmer, kursus- og konferencedeltagere. Vi har udsat dem for nye formater og en virtualisering af alle vores aktiviteter, og da mulighederne bød sig, gjorde vi dem hybride.

Året blev også året, hvor mange danskere blev bevidst om nødvendigheden af udvikling af deres digitale kompetencer og her kan vi i Dansk IT hjælpe til.   

Pandemien har sat turbo på innovationen

Innovationskraften har været stor, og Dansk IT kommer både stærkere og bedre ud på den anden side af corona.

Vi har brugt året på at gøre vores medlemstilbud endnu skarpere og brugt de manglende muligheder for at mødes fysisk til en fordel ved at række ud til og møde mange flere af vores medlemmer. Især de der tidligere har haft svært ved at benytte den del af vores medlemstilbud, der kun har været tilgængeligt, hvis man har været i nærheden af København.  

Vi har også brugt året på at udvikle nye muligheder for at kunne blive opdateret indenfor IT og digitalisering på anden måde end f.eks. ved at deltage i en årlig konference.

Om få uger går Dansk IT i luften med et spændende koncept for alle, der har brug for løbende kompetenceudvikling, ny faglig viden og inspiration og hjælp til at navigere i en stadig mere omskiftelig og kompleks hverdag.

Nye faglige kompetencer på abonnement

DIT Akademi er en nyudviklet digital platform og et abonnement, der giver adgang til bl.a. to årlige konferencer og faglige videoer og artikler året rundt. Vi har udviklet den optimale pakkeløsning, og vi glæder os til at løfte endnu mere af sløret inden længe.

2021 bliver også året, hvor vores store flagskib OffDig bliver til meget mere end blot en to-dages fysisk konference i Aarhus.  

OffDig udvides med et online univers

Udover at deltage på den fysiske konference i Aarhus den 6. – 7. september får deltagerne nu adgang til et digitalt mødested og et fagligt fællesskab, som vi kalder OffDig-universet. Vi sørger for, at man får indsigt i relevante cases og fagligt indhold, der er med til at give kompetencerne til at tackle digitale udfordringer nu og i fremtiden.

Vi vil invitere til en lang række hybride events gennem året. Disse events finder sted hos Dansk IT, hos forskellige offentlige myndigheder og hos OffDig-universets medværter.

Vi har i Aarhus været begrænset af, at vi ikke kan være flere end 1700 deltagere. Men med OffDig-universet får man mulighed for at få del i alt det indhold og de aktiviteter, der kommer til at ligge udover den store fysiske konference i Aarhus. Vi glæder os til at invitere jer ind i universet i det nye år.

Vi glæder os til at træde ind i 2021. Vi har gjort os uafhængige af pandemiers luner og vores relevans er nok større end nogensinde før.

Hvad vi ellers lavede i 2020? Det har vi valgt at vise i denne lille video:

Dansk IT 2020 Wrapped from Dansk IT on Vimeo.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.