16 efterårskurser, der styrker din karriere

Efteråret nærmer sig, og det bliver uden tvivl en travl tid for de fleste. Nye arbejdsopgaver, rutiner, forventninger og udfordringer er måske i vente, og nye kompetencer kræves. Dertil er det vigtigt at holde sig fagligt opdateret.

Brug efteråret på at opgradere dine kompetencer

Hvis du overvejer at opdatere dine faglige- og/eller personlige kompetencer i løbet af efteråret, så har Dansk IT en lang række kompetencegivende kurser til dig. Vi kan hjælpe dig, både hvis du har brug for at holde nuværende kompetencer ved lige eller for at opbygge nye kompetencer og kvalifikationer, der matcher behovet på arbejdsmarkedet.

Dansk IT udbyder kurser inden for flere forskellige fagområder, heriblandt governance, it-arkitektur og ledelse. Tidligere kursister tæller alt fra forretningsarkitekter til digitaliseringskonsulenter. 

Vi har udvalgt 16 kurser, af hvilke et eller flere kan have din interesse.

Kurser inden for forretningsudvikling

Business Relationship Management
Kurset er for dig, der interagerer med forretningen i det daglige, og som gerne vil have redskaber til at sikre, at dialogen og relationerne bliver løftet til det rette strategiske niveau – og at begge dele er baseret på gensidig professionel tillid og respekt.

Kurset er målrettet: Business Relationship Managers, forretningsanalytikere, proceskonsulenter, Service Delivery Managers, projektledere eller Product Owners.   

Tilmeld dig her.

UX – Brugeroplevelser, ideudvikling og design
Få indblik i, hvordan man konceptudvikler med brugeren i fokus, og hvordan processen er fra idé til prototype.

Kurset er målrettet: Projektledere, projektdeltagere, product owners og udviklere. Kurset er særligt relevant for dig, hvis du står over for at skulle have nyt website, have bygget en app, udtænke nye features til dit eksisterende website m.m.

Tilmeld dig her.

Find andre kurser inden for forretningsudvikling her.

Kurser inden for ledelse og personlig udvikling

Diplomclass i Digital Transformation
Kurset henvender sig til dig, som skal udføre organisationens strategiske tiltag, initiativer og projekter i relation til digitalisering.

Kurset er målrettet: Digitaliseringskonsulenter, projektledere, IT- konsulenter, teamledere, institutionsledere, digitale ambassadører, proceskonsulenter, forretningsudviklere og udviklingskonsulenter.

Tilmeld dig her.

High Performance Teams
Styrk samarbejdet og arbejdsglæden i dit team med High Performance Team Building. På kurset får du indsigt i de fem succesnøgler til High Performance Teams, og hvor dit team er i relation til succesnøglerne. Du lærer, hvad du skal gøre mere af – og hvad du helst skal undlade for at gøre dit team mere High Performance.

Kurset er målrettet: Erfarne og nye ledere, der gerne vil arbejde med teamperformance og dermed øge motivationen og teamets effektivitet.

Tilmeld dig her.

Find andre kurser inden for ledelse og personlig udvikling her.

Kurser inden for Projekt-, Program- og Porteføljeledelse

Agile Scrum Product Owner
Bliv Agile Scrum Product Owner certificeret og få bevis på, at du har de rette kompetencer og de konkrete værktøjer til at lede Agile Scrum projekter i forhold til en samlet service- og produktlivscyklus og på en måde, der skaber størst mulig værdi for kunden.

Kurset er målrettet: Alle, der arbejder med projektledelse, softwareudvikling, IT Service Management eller forretningsledelse.

Tilmeld dig her.

Leading SAFe® 5.0
Lær hvordan du opnår bedre resultater, skaber større engagement og øget produktivitet med rammeværktøjet SAFe.

Kurset er målrettet: Executive leaders, managers, CIO´s,  VPs, ledere af udvikling, QA og infrastruktur, program- og projektledere, produkt- og produktlinjeledere, porteføljeledere, PMO, procesansvarlige og Enterprise-, system- og løsningsarkitekter.

Tilmeld dig her.

Find andre kurser inden for Projekt-, Program- og Porteføljeledelse her.

Kurser inden for it-arkitektur

Enterprise Arkitektur
Bliv certificeret i TOGAF.  Kurset introducerer dig til TOGAF, verdens førende rammeværk til enterprise arkitektur, og forbereder dig til den internationalt anerkendte TOGAF 9.2 certificering hos The Open Group.

Kurset er målrettet: Enterprise arkitekter, forretningsarkitekter, IT-arkitekter, informationsarkitekter, teknologiarkitekter, applikationsarkitekter, forretningsanalytikere, program- og projektledere og andre indenfor forretning og it, der er involveret i at udvikle arkitektur.

Tilmeld dig her.

Løsningsarkitektur
Kurset er for dig, der gerne vil lære, hvordan man arbejder systematisk med it-systemers løsningsarkitektur og som gerne vil introduceres til en række praktiske værktøjer til at analysere og udarbejde løsningsarkitektur, der imødekommer forretningens behov.

Kurset er målrettet: Alle, der skal udarbejde løsningsarkitektur og være med til at sikre grundlaget for efterfølgende detaildesign og udvikling, herunder forretnings- og applikationsarkitekter, designere og udviklere.

Tilmeld dig her.

Find andre kurser inden for it-arkitektur her.

Kurser inden for governance

Dataansvarlighed: forankring af GDPR i den daglige drift
På dette kursus får du indsigt i, hvordan GDPR er relevant for hele organisationen og hvilke opgaver, der skal løses for at opfylde forordningens krav til dataansvarlighed.

Kurset er målrettet: Alle, der arbejder med persondatabeskyttelse: Data protection officers (DPO), jurister og it-faglige, der er ansvarlige for planlægning og udførelse af persondatabehandling og -behandlingssikkerhed.

Tilmeld dig her.

Informationssikkerhed - ISO/IEC 27001 Diplomkursus
Få overblik over informationssikkerhed og kravene i ISO/IEC 27001-standarden, og lær samtidig, hvordan du efterlever de enkelte krav i praksis.

Kurset er målrettet: Ledere og medarbejdere, som har til opgave at planlægge, udrulle, vedligeholde eller forbedre et ledelsessystem efter ISO/IEC 27001-standarden.

Tilmeld dig her.

Find andre kurser inden for governance her.

Kurser inden for service management

ITIL® 4 Foundation
Få seneste viden om verdens mest udbredte service management rammeværk – nu i den allernyeste version.

Kurset er målrettet: Alle it-professionelle, der indgår i it-organisationens serviceprocesser, IT-ledere, procesejere og -managere, enterprise arkitekter, service- og kundeansvarlige, service management konsulenter og projektledere.

Tilmeld dig her.

ITIL® 4 Managing Professional – Transition Module
På dette kursus kan du opgradere din eksisterende 'ITIL v3 Expert' titel til den nyeste ITIL 4 'Managing Professional'.

Kurset er målrettet: Alle, der enten er ITIL v3 Expert – eller som har mindst 17 point i ITIL v3 pointsystem - og som gerne vil opgradere deres 'ITIL v3 Expert' titel til den nyeste ITIL 4 'Managing Professional'.

Tilmeld dig her.

Find andre kurser inden for service management her.

Kurser inden for kommunikation

Optimer din powerpoint præsentation
Optimer din PowerPoint præsentation er for dig, som benytter PowerPoint, når du kommunikerer.

Kurset er målrettet: Alle der bruger PowerPoint til kommunikation, hvad enten det er til afrapportering, formidling, salg eller underholdning.

Tilmeld dig her.

Styrk din rolle som facilitator
Dette kursus tager udgangspunkt i facilitering som et arbejdsredskab med særligt fokus på, hvordan du planlægger og faciliterer forskellige typer af mødeaktiviteter.

Kurset er målrettet: Alle, der skal lede et møde, projekt, en workshop eller en proces. Det kan være, at du faciliterer møder, beslutningsmøder, idéudviklingsprocesser, tavlemøder m.m.

Tilmeld dig her.

Find andre kurser inden for kommunikation her.

Kurser inden for udvikling og test

ISTQB® Foundation
Bliv certificeret softwaretester med en ISTQB® Foundation.

Kurset er målrettet: Testere, testledere, udviklere, projektledere eller andre med mindst ½-1 års erfaring med test.

Tilmeld dig her.

ISTQB® Foundation Agile Tester
Få den viden og de kompetencer, der skal til for at teste og kvalitetssikre softwaren i et agilt projekt.

Kurset er målrettet: Alle, der arbejder med test, og som skal arbejde eller allerede arbejder med et agilt projekt.

Tilmeld dig her.

Find andre kurser inden for udvikling og test her.