DANSK IT flytter til moderne domicil – lover ny bølge af medlemsaktiviteter

DANSK IT har netop rundet medlem nummer 10.000. Med flere medlemmer og flere aktiviteter er foreningen blevet for stor til de nuværende lokaler. Om få uger flytter DANSK IT derfor til et topmoderne domicil, der giver mulighed for en bølge af nye medlemsaktiviteter.

BornHack

For få dage siden kunne DANSK IT meddele, at foreningen nu for første gang nogensinde har over 10.000 medlemmer. Her kommer endnu en markant nyhed fra DANSK IT: Foreningen flytter. 

DANSK IT har i de seneste mange år holdt til i Bredgade i København. Her har sekretariatet været placeret, og her har en stor del af Meet & Inspire-medlemsmøderne, kurserne, netværksmøderne certificeringseksamenerne og alle de andre aktiviteter været afholdt. 

Men med langt flere medlemmer og aktiviteter end for blot få år siden er DANSK IT blevet en for stor forening til lokalerne i Bredgade, der i øvrigt også i flere år har trængt til at blive sat i stand. Derfor flytter DANSK IT om få uger til et topmoderne domicil på Vermundsgade 38, 2100 København Ø.  

Bestyrelsesformand i DANSK IT, Lisa Herold Ferbing, forklarer flytningen: 

- Vi har en klar ambition om at være en moderne og attraktiv forening for vores medlemmer med alt, hvad det indebærer. Med vores nye medlemshus får vi langt bedre muligheder for at lægge attraktive, fysiske rammer til alt fra Meet & Inspire-møder, konferencer, kurser og alle møderne i vores politiske udvalg, fagråd og arbejdsgrupper.  

Med vores nye medlemshus får vi langt bedre muligheder for at lægge attraktive, fysiske rammer til alt fra Meet & Inspire-møder, konferencer, kurser og alle møderne i vores politiske udvalg, fagråd og arbejdsgrupper

Rikke Hvilshøj, administrerende direktør i DANSK IT, uddyber:

- Når medlemmerne træder ind ad døren på Vermundsgade, vil de opleve inspirerende og moderne lokaler, der lægger op til faglige debatter, vidensdeling og socialt samvær. Vi glæder os enormt meget til at slå dørene op og til alle de nye muligheder, det her giver for DANSK IT’s 10.000 medlemmer. 

DANSK IT’s nye hovedkontor på Vermundsgade indtages samtidig med, at foreningen også har annonceret, at der vil blive opgraderet med endnu flere arrangementer i Jylland, hvor DANSK IT typisk lejer sig til lokaler eller låner lokalerne hos samarbejdspartnere og medlemmer.  

Med et nyt og moderne domicil, flere medlemmer end nogensinde og en forening generelt i fremgang, er der udsigt til en ny bølge af medlemsaktiviteter i den kommende tid i DANSK IT.

Her ligger det nye medlemshus:

Medlem

Nyhed - Onsdag - d. 4-9-2019

DANSK IT runder for første gang 10.000 medlemmer

DANSK IT har netop rundet medlem nummer 10.000. Det er første gang, at foreningen DANSK IT, der blev stiftet i 1958, har så mange medlemmer – og der er udsigt til endnu flere.
Giso Akbari 1

Nyhed - Onsdag - d. 11-9-2019

Mød DANSK IT-medlem nummer 10.000: Giso Akbari er cand.it og vil arbejde med ledelse og it

Giso Akbari er nyuddannet cand.it, 24 år og medlem nummer 10.000 af DANSK IT. Hun har meldt sig ind i DANSK IT for at suge viden til sig og på grund af netværket. Nu er hun også blevet medlem af et af foreningens fagråd.
Medlem

Indhold - Mandag - d. 16-9-2019

10.000 gode grunde til at blive medlem