Podcast: Nye teknologier og digitale muligheder står i kø: Sådan kan din virksomhed udnytte det

Det kræver kulturforandringer, nye processer og masser af innovation at udnytte de mange nye teknologier og digitale løsninger, der findes på markedet. I denne podcast får du gode råd til, hvordan din virksomhed kan gribe mulighederne.

Som virksomhed har man i dag adgang til en lang række spændende teknologier og digitale muligheder, der potentielt kan være med til at sikre ny indtjening og understøtte den digitale transformation.

Men selvom de digitale muligheder står i kø, sikres succesen først, når man som virksomhed og organisation samtidig evner at forny sig i takt med de nye muligheder. F.eks. ved at ændre måden, man arbejder og innoverer på.

I denne episode handler det om, hvordan danske virksomheder og organisationer kan blive bedre til at udnytte de digitale muligheder til at styrke forretningen og innovationen.

Medvirkende: Sacha Mendes da Silva, Deputy Head for Alexandra Instituttet i København.Du kan høre alle episoder af Tech og strategi i øjenhøjde og abonnere på podcasten her: www.dit.dk/podcast