DANSK IT sætter fokus på fremtidens forretningssystemer og brugen af data

DANSK IT medvirker i et nyt indstik om forretningssystemer i Jyllands-Posten og udgiver samtidig podcast om fremtidens it-systemer og brugen af data. Læs og lyt her.

DANSK IT sætter i disse dage fokus på fremtidens forretningssystemer. Det er i høj grad et tema, der berører mange af de 9.700 it-professionelle, der er medlem af DANSK IT.

De arbejder i det daglige med it-systemer og data og er nysgerrige efter at udnytte nogle af de mange nye muligheder, der opstår med f.eks. machine learning, big data og automatisering. Det skaber nemlig helt nye muligheder, uanset om man er it-projektleder i en kommune, it-chef i en privat virksomhed eller digital forretningsudvikler i en bank. 

Læs artikler

DANSK IT har derfor skrevet/medvirker i to artikler, der netop er udkommet med et indstik om forretningssystemer i Jyllands-Posten. Artiklerne kan læses i onlineudgaverne herunder:

Danske virksomheder hænger i bremsen
Når det kommer til implementering af digitale forretningssystemer, så bør danske virksomheder have mere fart på, mener eksperter.
Læs artiklen.

Internettet er din virksomheds vigtigste platform: Har du systemet til at understøtte det?
Som virksomhed skal man i dag være synlig på internettet og levere gode digitale kunde- og brugeroplevelser. Derfor bliver systemet til web content management vigtigere og vigtigere.
Læs artiklen.

Læs hele indstikket om forretningssystemer fra Jyllands-Posten her

Podcast om fremtidens it-systemer

Samtidig har DANSK IT også netop udgivet en ny podcast om fremtidens it-systemer. Her fortæller Thomas Hildebrandt, professor på Datalogisk Institut på Københavns Universitet, om fremtidens it-systemer og digitale løsninger. Vi befinder os på tærsklen til en ny digital tidsalder, og det betyder både nye muligheder og udfordringer. Lyt til podcasten herunder:


Gratis medlemsmøder

Hvis du ønsker at vide endnu mere om fremtidens forretningssystemer og få inspiration til, hvordan du selv kan udnytte de nye muligheder, kan du deltage i DANSK IT's gratis medlemsmøder, Meet & Inspire.

Her er der i den kommende tid blandt andet chatbots, datadeling og agilitet på programmet. Få overblikket over alle vores Meet & Inspire-møder herunder:

Artikel - Fredag - d. 1-6-2018

Meet & Inspire

Alle medlemmer af foreningen har gratis adgang til Meet & Inspire, vores faglige inspirationsarrangementer. Vi afholder mere end 80 arrangementer årligt - og rundt omkring i landet.