Podcast om digital transformation: Sådan gennemfører man gennemgribende digitale forandringer

En digital transformation kræver kræver forandringer og nye tiltag på en række forskellige områder. I denne podcast får du gode råd og betragtninger om, hvad det egentlig vil sige at arbejde med transformationer.

Digitale transformationer er blevet det nye samtaleemne i mange danske virksomheder.

Men hvad betyder det egentlig at gennemføre gennemgribende forandringer på den digitale front? Hvad indebærer en digital transformation for måden, man arbejder på, hvordan forandres processerne i virksomheden – og hvad er konsekvensen for de produkter, man sender ud på markedet?

Det har vi fokus på i denne episode af DANSK IT’s podcast Tech og strategi i øjenhøjde.

Medvirkende: Thomas Steinmetz, transformation lead i Carlsberg på transformationsprogrammet Next og facilitator i DANSK IT’s netværk for digital transformation.Du kan høre alle episoder af Tech og strategi i øjenhøjde og abonnere på podcasten her.

Kunstig intelligens

Nyhed - Mandag - d. 18-2-2019

Har du store digitale ambitioner – mens det kniber med realiseringen? Sådan kan du løfte den digitale innovation

Claus Hagen Nielsen, der er kåret som Årets CIO i Danmark og i dag er CIO-rådgiver hos Gartner, er ikke i tvivl om, hvordan danske virksomheder og deres it-organisationer kan blive bedre til at realisere de digitale visioner. Din plan skal være ekstremt operationel, og organisationen skal være moden og trimmet, lyder hans anbefaling i dette interview.

Netværk - Onsdag - d. 2-8-2017

Digital Transformation

Mens mange er begyndt at tale om vigtigheden af digitale transformationer, er spørgsmålet, hvor mange der rent faktisk forstår, hvad sådan en indebærer?