Silicon Valley Study Tour

Den 19. - 25. maj rejser vi sammen med Dansk Markedsføring afsted til Silicon Valley og San Francisco. Du har mulighed for at deltage og blive en del af en eksklusiv gruppe af CEOs, CTOs, CMOs, digitale eksperter og tilsvarende gode folk fra både kunde- og bureausiden.

Det er et pakket program hvor du får mulighed for at møde nogle af de mest innovative virksomheder. Dørene bliver åbnet helt ind til maskinrummet, og du kommer til at opleve det fremmeste indenfor salg, tech, marketing, branding, customer engagement og next level innovationskultur.

Hver dag har vi fuldt program og besøger virksomheder, møder inspirerende mennesker og netværker i gruppen. Vi besøger bl.a. Google, Facebook, Cadreon, IBM Research Lab, AKQA og Salesforce.

Rundt om det faglige program bliver der fællesmiddage, og vi lægger op til, at vi hver dag sidst på dagen mødes over et glas øl/vin for at vende dagens oplevelser og netværke med hinanden.

Læs mere om turen her: http://siliconvalley.marvelous.dk/

Vi bor på centralt beliggende 4-stjernede hoteller i hhv. San Jose og San Francisco – tre dage hvert sted.

Du er velkommen til at kontakte Direktør for Dansk Markedsføring Thomas Wahl for at høre mere om programmet - tlf: 2255 7244 eller skriv til tilmelding@markedsforing.dk og oplys, at du er medlem hos DANSK IT, så deltager du på turen for 29.000 kr – normalpris er 31.000 kr.