Nu går det løs med OffDig 2019: Velkommen til to dage med fokus på offentlig digitalisering

Onsdag og torsdag afholder DANSK IT konferencen OffDig 2019, hvor op mod 1.600 deltagere debatterer offentlig digitalisering og får ny inspiration og viden.

De op mod 1.600 deltagere på dette års OffDig har meget at glæde sig til, når konferencen finder sted i Musikhuset i Aarhus onsdag og torsdag i denne uge.

OffDig 2019 byder på 10 sideløbende spor med debatter, faglige indlæg, workshops og meget mere. Der er i alt 71 forskellige indlæg på programmet på OffDig 2019.

- Deltagerne kan se frem til at blive inspireret og udfordret og til aktivt at skulle udveksle idéer og argumenter om de muligheder og udfordringer, den digitale transformation indebærer for det offentlige Danmark, udtaler Lisa Herold Ferbing, der er bestyrelsesformand i DANSK IT.

- Digitaliseringen er fundamentet, vi skal udvikle fremtidens offentlige sektor på. I fællesskab kan vi skabe en offentlig sektor, der udnytter de nye teknologier og digitaliseringen til at levere verdens bedste service til borgerne og virksomhederne, lyder det videre fra Lisa Herold Ferbing.

Deltagerrekord på OffDig
Det er syvende gang, at DANSK IT afholder konferencen. Med op mod 1.600 deltagere på OffDig 2019 er der udsigt til det højeste deltagerantal nogensinde. I år er der også hele 57 udstillere med på OffDig.

OffDig arrangeres af DANSK IT, mens konferencen også har følgende samarbejdspartnere: KL, Digitaliseringsstyrelsen, KITA, Danske IT-Advokater, Danske Regioner og Djøf.

OffDig 2019 kommer i høj grad til at handle om, hvordan vi kan løfte den offentlige digitalisering til nye højder. Her er målet ikke bare at rulle mere digitalisering ud – de centrale spørgsmål handler i ligeså høj grad om dataetik, privacy, datasikkerhed, borgerinddragelse, brugervenlighed og meget mere.

Derudover er der mange indlæg om nye digitale muligheder og tendenser i form af blandt andet kunstig intelligens, robotter, IoT og blockchain, ligesom deltagerne naturligvis kan høre oplæg om emner som projektledelse, strategi og innovation.

Du finder programmet til OffDig 2019 her.
OffDig konferencen

Indhold - Onsdag - d. 13-3-2019

OffDig 2019