Mød Digitaliseringsstyrelsens direktør: Oplæg og debat med Rikke Zeeberg hos DANSK IT

Den 16. januar har DANSK IT og Udvalget for IT i den offentlige sektor inviteret direktør i Digitaliseringsstyrelsen, Rikke Zeeberg, til at komme forbi og fortælle om regeringens nyeste reformspor ’Digital service i verdensklasse’. Arrangementet er gratis og åbent for alle medlemmer.

Regeringen præsenterede sent på efteråret 2018 sit seneste reformspor i sammenhængsreformen ’Digital service i verdensklasse’. Udspillet tegner linjerne for, hvordan borgernes interaktion med den offentlige sektor skal se ud i fremtiden og indeholder ambitiøse visioner for samspillet mellem en række sektorer og ydelser.

Reformudspillets centrale indhold er en fælles digital indgang til alle ydelser, hvor der både vil være mulighed for at følge med i igangværende sagsbehandlinger, se sundhedsjournaler og i øvrigt håndtere borgernes generelle forretninger med det offentlige.

Rikke Zeeberg, direktør i Digitaliseringsstyrelsen, er i den forbindelse på besøg i DANSK IT’s lokaler på Bredgade 25A i København for at fortælle om, hvordan Digitaliseringsstyrelsen forventer, at udspillet kan forbedre og udvikle borgernes digitale muligheder.

Er du interesseret i at deltage i arrangement, skal du tilmelde dig via linket i bunden.


Tilmelding til oplæg med Rikke Zeeberg

Meet & Inspire - Fredag - d. 25-1-2019

DANSK IT nytårskur 2019 i København

DANSK IT byder 2019 velkommen med tak til medlemmer og samarbejdspartnere for et godt og konstruktivt samarbejde i 2018.

Meet & Inspire - Fredag - d. 25-1-2019

DANSK IT nytårskur 2019 i Aarhus

DANSK IT byder 2019 velkommen med tak til medlemmer og samarbejdspartnere for et godt og konstruktivt samarbejde i 2018.
Cybersecurity

Meet & Inspire - Tirsdag - d. 22-1-2019

Fremtidens arbejdsmarked for IT-specialister

Hvordan ser arbejdsmarkedet for IT-specialister ud? Hvilke tendenser gør sig gældende? Og hvad betyder det for dig? Vi sætter fokus på, hvad den eksponentielle teknologiske vækst vil betyde for dine jobmuligheder, krav til kompetencer, og hvordan arbejdsgivere vil rekruttere fremover.